Setari Cookie-uri

12 fani Lipton Ice Tea dau #verdelamuzica la Tomorrowland

Vara aceasta, Lipton Ice Tea a dat verde la muzica, oferind fanilor sansa de a trai experienta unuia dintre cele mai apreciate festivaluri internationale de muzica.

comunicat de presa

lipton

Vara aceasta, Lipton Ice Tea a dat verde la muzica, oferind fanilor sansa de a trai experienta unuia dintre cele mai apreciate festivaluri internationale de muzica, cu o istorie de peste 10 ani – Tomorrowland. 12 romani, alaturi de ambasadorii parteneriatului Lipton Ice Tea si Tomorrowland, Mihai Taranu (Zmenta), Bogdan Moldovan (Dj Optick), Alin Pandaru (Pandutzu) si Ovidiu Baciu (Naguale), vor pleca vineri spre orasul Boom din Belgia, unde vor petrece alaturi de cei mai tari DJ din industrie la editia a 12-a a festivalului.

Pentru a scrie povestea Tomorrowland in 2016, cei 12 tineri au fost provocati de Lipton Ice Tea sa-si puna la incercare imaginatia. De la realizarea designului steagului Lipton Ice Tea la Tomorrowland, la improvizarea unui set de percutie din sticlele de Lipton Ice Tea si a unui ritm pe masura, la postarea unor mesaje inspirationale pentru o atitudine pozitiva in fiecare zi sau crearea playlist-ului favorit pentru festival, fiecare a dovedit ca isi doreste cu adevarat sa fie parte a acestei aventuri.

„Asocierea dintre Lipton Ice Tea si Tomorrowland a venit din dorinta de a oferi fanilor brandului experiente noi, de a le deschide drumul spre locuri si oameni noi. De aceea, am ales unul dintre cele mai asteptate festivaluri de muzica din lume, cu o atmosfera energica, electrizanta si orientata spre a trai fiecare moment pe deplin. Asa cum este si spiritul Lipton Ice Tea”, spune Dana Iordache, Regional Marketing Manager Lipton. „Ii asteptam pe cei 12 norocosi sa se intoarca acasa cu povesti de neuitat si o multime de prieteni noi. Ne bucuram ca au ales sa ne fie alaturi si ca s-au lasat inspirati de provocarea Lipton Ice Tea - verde la muzica. La festival ii asteapta scena Lipton Ice Tea – scena Leaf, cu un line-up memorabil. Sunt convinsa ca va fi o experienta de neuitat”, a completat Dana.

Prima editie a festivalului Tomorrowland a avut loc in 2005 si a reunit nume celebre ale scenei muzicale electronice, avand peste 10.000 de spectatori prezenti la eveniment. In ultimii cinci ani, Tomorrowland a fost desemnat “Cel mai bun eveniment muzical” in cadrul International Dance Music Awards. Editia din 2016, cea de-a 12 a festivalului Tomorrowland, reuneste peste 180.000 de oameni, peste 400 de artisti prezenti pe cele 20 de scene, in cele trei zile de festival.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.