Setari Cookie-uri

Oferta Italian Mix de la Pizza Hut Delivery aduce pofta de vacanta

In perioada verii, Pizza Hut Delivery a pregatit clientilor oferta Italian Mix.

comunicat de presa



In perioada verii, Pizza Hut Delivery a pregatit clientilor oferta Italian Mix, prin care acestia pot comanda doua retete de pizza medii pe blat Italian, la un pret special.

Oferta este disponibila pentru al doilea an in meniul Pizza Hut Delivery, ca urmare a rezultatelor foarte bune din anul precedent, fiind o optiune accesibila pentru iubitorii de pizza, in perioada verii. Cele mai comandate retete pe parcursul campaniei au fost Roma, Quattro Stagioni si Europeana.

„Vara este momentul in care oamenii isi doresc sa se rasfete mai mult si sa aiba parte de lucrurile care le plac. De aceea, la Pizza Hut Delivery am pregatit mixul potrivit pentru relaxare si multe amintiri, prin oferta Italian Mix, cu un pret accesibil. Clientii pot comanda unele dintre cele mai apreciate retete din meniul nostru, pe blat Italian, care are o consistenta usoara si inevitabil, ne duce cu gandul la vacanta.”, declara Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery.

Iubitorii de pizza pot comanda oricare doua retete de pizza medie, pe blat Italian, la pretul de doar 35 de lei, cu exceptia pentru retetelor Vegetariana, Suprema, Super Suprema, Quattro Formaggi si Mediteraneana.

In perioada campaniei, Pizza Hut Delivery pregateste fanilor si un concurs pe pagina de Facebook, iar castigatorul va avea ocazia sa plece un week-end pentru doua persoane la Roma.

Oferta Italian Mix va fi disponibila pana la finalul verii.

Citește și:

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.pizzahutdelivery.ro si pe pagina de Facebook Pizza Hut Delivery Romania.

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.