Setari Cookie-uri

Motive de Fericire la Summer Fashion Show

Izabela Mandoiu a prezentat cateva tinute din colectia Motive de Fericire, pe care le recomanda cu precadere pentru seara.

comunicat de presa

Summer Fashion Show

Sub sloganul Every Night On The Catwalk, Izabela Mandoiu, designerul roman care creeaza haine tesute cu valori, a prezentat vineri seara tinutele preferate din Colectia „Motive de Fericire”, in cadrul Summer Fashion Show, organizat de Hotel Iaki.

Evenimentul a fost moderat de Dana Savuica si s-a bucurat de o prezenta numeroasa, dornica sa aprecieze piese de fashion de pe piata romaneasca. Izabela Mandoiu a prezentat cateva tinute din colectia „Motive de Fericire”, pe care le recomanda cu precadere pentru seara.

Piesa vestimentara cheie a fost ia romaneasca, intrucat designerul Izabela Mandoiu considera ca ia este un element de brand national, care merita abordarea inclusiv in tinute de eveniment.

Izabela realizeaza ii cu specific argesean, care se remarca prin abundenta firului metalic, folosirea margelelor si paietelor, prezente pe toate componentele sale. Motivele traditionale pe care le abordeaza designerul in tinutele sale vizeaza atat simbolistica din folclor, dar si motivele florale folosite din strabuni la infrumusetarea vesmintelor.

„Am adus in atentie cateva din Motivele de Fericire feminine, iar cand spun acest lucru, ma refer nu doar la valorile pe care le transmitem prin mesajul tinutelor, dar si la motivele de fericire ale femeii contemporane, de la cele complexe la cele mai simple: o familie implinita, o cariera reusita, o seara de relaxare, un sejur la mare, o intalnire frumoasa sau o sesiune de shopping. Vreau sa gasim in fiecare lucru pe care uneori il facem mecanic, acele motive de fericire. Conexiunea dintre haine tesute cu valori si satisfactia unei sesiuni de shopping, cu siguranta aduc motive de fericire purtatoarelor. Odata cu aceasta colectie, am decretat: motivele traditionale sunt motive de fericire!”sustine Izabela.

Creatiile Izabela Mandoiu pot fi achizitionate online, iar pe parcursul verii sunt disponibile si la Designers Signature, pop-up store localizat in incinta Hotel Iaki Mamaia si se adreseaza nu doar clientilor hotelului, cat si localnicilor constanteni, si turistilor statiunii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.