comunicat de presa

Secretul meu? Hidratare in profunzime. LIERAC HYDRAGENIST

Doresti produse delicate pentru ten, care sa-ti ofere senzatia de piele care „respira”? Atunci cand simplitatea este cea mai potrivita solutie, tot ce este mai bun pentru piele vine din interior. Expertiza Laboratoarelor Dermatologice Avene in ingrijirea pielii sensibile a fost folosita pentru crearea unor noi produse, care raspund la cele mai esentiale nevoi ale acesteia.

avene

Descopera cea mai noua gama, Tolerance Extreme, realizata prin imitarea FIZIO-logiei pielii. Cu ajutorul conceptului cosmetica sterila, al ingredientelor FIZIO-compatibile si al texturii foarte fine, Laboratoarele Dermatologice Avene au realizat primele produse hidratante pe baza de fuziune, pentru respect optim fata de piele.

Tolerance Extreme este o gama inovatoare, formulata cu ingrediente active, special selectate pentru puritatea, toleranta ridicata si eficacitatea lor. Aceasta ofera o ingrijire completa a tenului, pentru o piele catifelata si echilibrata:

1. Curatare delicata: Lotiune de curatare – curata si demachiaza pielea sensibila dimineata si seara.

2. Hidratare zilnica:

  • Emulsie – pentru ten normal sau mixt: datorita texturii sale laptoase se topeste imediat pe piele pentru a o hidrata, respectand echilibrul acesteia.
  • Crema – pentru ten uscat: cu o textura mai onctuoasa, lasa o senzatie catifelata, confortabila pe piele.

Gama Tolerance Extreme de la Avene poate fi gasita in farmacii.

Pentru mai multe informatii accesati: www.eau-thermale-avene.ro sau www.facebook.com/EauThermaleAveneRomania

Momente de tandrețe și rafinament cu produsele -417 pentru mâini și ten
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: