Setari Cookie-uri

Tinute de intalnire de la Giorgal, pentru o vara pasionala

Vara aceasta Giorgal propune piese cu aer romantic, perfecte pentru intalniri pasionale de vara. Cu accente retro si minimalism elegant, tinutele propuse pentru intalnirile din aceasta vara sunt seducatoare, misterioase, dar in acelasi timp lejere si naturale. Nuantele sau imprimeurile discrete sunt puse in valoare de croielile interesante, cu linii care avantajeaza orice silueta.

comunicat de presa

Fusta clos, vedeta colectiei

Fusta tip clos este printre preferatele doamnelor si domnisoarelor in materie de imbracaminte versatila, care poate fi purtata intr-un cadru elegant, la o cina romantica, dar si la o intalnire in timpul zilei, la pranz.
Fusta clos este o piesa de rezistenta a liniei de tinute de intalnire de la Giorgal si este realizata din materiale pretioase precum satin sau paiete, sau materiale usoare precum matase sau voal. Cu nuante de rose pastel, bleumarin sau printuri florale, fusta clos asigura tinutei un aer elegant, misterios si distins.

Alaturi de fustele clos, Giorgal propune topuri in culori pastelate, cu linii interesante, care dezvaluie discret pielea, exact cat sa asigure un aer indraznet si sexy tinutei, fara insa sa epateze.

Rochia tip camasa, alegere relaxata, dar originala

Citește și:

Rochia tip camasa este o piesa care da un aer inocent si mister siluetei, dar totodata denota senzualitate si rafinament. La o prima intalnire, o rochie –camasa spune despre o femeie ca este chic si increzatoare, fara efort.

Colectia prezinta rochia camasa in nuante temperate de roz, crem, bleu si imprimeuri fine, floricele, dungi discrete, sau jucause, precum carourile albastru inchis. Acestea aduc un aer inocent, dar scot in evidenta feminitatea.


Rochiile mini cu linii extravagante

Rochiile mini sunt ideale pentru intalnirile indraznete ale femeilor care isi doresc o aparitie remarcabila. Pastrand liniile minimaliste caracteristice Giorgal in partea de jos, rochiile mini propun decupaje senzuale in zona top-ului, pentru a marca talia si pentru a pune in valoare o zona considerata extrem de sexy si feminina, umerii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.