Setari Cookie-uri

KFC devine sponsorul oficial al tinerilor si aduce spiritul brazilian in Romania

In aceasta vara, KFC lanseaza o noua campanie si noi sortimente de produse la preturi speciale.

comunicat de presa

In aceasta vara, KFC lanseaza o noua campanie si noi sortimente de produse la preturi speciale, aducand spiritul brazilian si in Romania.

Fanii KFC se pot bucura acum de ultimele noutati introduse in meniu, precum sandwich-ul Samba Twister, cu Crispy Strips, rosii, salata iceberg, felii de castraveti, branza Cheddar si sos samba mayo si meniul Crispy Strips Box ce combina 3 Cripsy Strips, o portie medie cartofi prajiti si sos salsa la pretul special de 10.90 lei.

Sub sloganul “Sponsor oficial al tinerilor. Nu la Rio, ci in KFC”, campania de promovare din jurul noilor produse porneste de la ideea ca nu trebuie sa fii atlet de performanta pentru a obtine sponsorizari zi de zi, asa cum este ilustrat si in noul spot tv.

„Unul dintre obiectivele de care tinem cont este inovatia constanta in meniul din restaurante, pentru a putea oferi clientilor retete noi, cu un twist aparte. De aceasta data ne-am dorit sa aducem retetele cu savoare braziliana si in Romania, prin lansarea acestei editii speciale”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, KFC Romania.

Citește și:

Special pentru aceasta campanie, KFC lanseaza platforma online Sponsorpebune.ro, prima platforma de sponshorship dedicata tinerilor. Prin intermediul acesteia, tinerii isi pot indeplini anumite dorinte si pune in practica proiecte mici, precum o escapada la mare, achizitionarea unei noi perechi de blugi sau a unei noi perechi de role. Toti cei care vor accesa platforma si se vor inscrie in competitie, vor avea sansa de a castiga o sesiune de filmare cu un regizor consacrat, care va lucra cu ei pentru realizarea unui film numai bun de impresionat sustinatorii personali. Castigatorii vor fi desemnati la finalul campaniei in urma voturilor inscrise pe platforma, primind sponsorizarea dorita.

Noile sortimente sunt disponibile in toate restaurantele KFC din tara, pana la data de 8 septembrie 2016. Pentru mai multe detalii despre noutatile pregatite de KFC, accesati pagina de Facebook KFC Romania, pagina de Instagram KFC Romania si site-ul www.kfc.ro.

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    2 August 2016
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.