Setari Cookie-uri

Geanina Ilies paraseste pupitrul Observatorului

Vedeta Antenei 1 a acordat o declaratie in exclusivitate pentru site-ul eva.ro.

comunicat de presa

Geanina Ilies prezentatoarea Observatorului de weekend si Observatorului Special, spune adio stirilor dupa 6 ani. Decizia ii apartine in totalitate vedetei, care a decis sa ia o pauza in care sa acorde mai mult timp familiei si proiectelor personale.

Geanina Ilies, vedeta Observator Antena 1, considerata de public si de Mass Media una din cele mai frumoase vedete din Romania, a acordat o declaratie in exclusivitate pentru site-ul eva.ro.

“Acum 6 ani ajungeam in trustul Antena 1 cu emotii si totodata cu entuziasm pentru ca urma sa lucrez in echipa ce m-a modelat in jurnalistul care sunt astazi. Am parcurs jurnale cu stiri placute si totodata mai putin placute, live-uri in cadrul Observatorului, editii speciale, interviuri, campanii cu un puternic impact asupra telespectatorilor, care au schimbat vieti. Am pus suflet in toate stirile realizate, chiar si cand ceasul imi suna mai devreme de ora 4 dimineata in fiecare week-end. Am lucrat cu oameni profesionisti, iar asta m-a ambitionat sa ma autodepasesc in anumite situatii. Toate aceste lucruri m-au ajutat sa dobandesc experienta, seriozitate si profesionalism in acest domeniu.

Citește și:

Iata ca a venit momentul sa-mi iau ramas bun de la pupitrul Observatorului si sa ma concentrez mai mult pe proiectele mele personale, la care am lucrat in ultimul timp. Este o decizie pe care am luat-o personal. Acum, dupa varsta de 30 de ani, simt ca am nevoie de un restart in proiectele de viata, care sa-mi ocupe zilele saptamanii si nu sambetele si duminicile, weekend-urile pe care as vrea sa le dedic de acum exclusiv copilului meu si familiei.

In urmatoarele cateva luni voi lua o mica pauza in ceea ce priveste televiziunea, timp in care imi voi pune la punct proiectele pe care imi doresc sa le lansez din toamna. In ceea ce priveste propunerile din partea altor trusturi, ca la orice persoana publica, da, au fost, dar in momentul de fata nu exista nicio concretizare in acest sens. Multumesc publicului telespectator pentru toate gandurile bune, dar si colegilor de la Observator, care multi dintre ei s-au transformat in adevarati prieteni. Va astept cu drag, pentru ultima oara, in weekend-ul ce va urma, la Observator... sa ne luam ramas bun! Ne vedem in continuare pe pagina de facebook, instagram si in curand pe site-ul geaninailies.ro”.

Citește și:

Geanina Ilies a absolvit Facultatea de Juralism Hyperion in 2008. Si-a inceput cariera in televiziune in anul 2009 la Prima TV, prezentand stirile sportive. In anul 2010 semneaza cu Antena 1, unde prezinta tot stirile sportive, iar dupa o perioada trece la pupitrul Observatorului. Geanina Ilies este singura femeie care a comentat un meci de Champions League (Olympiakos – Bordeaux), punctand o premiera in Romania. Confom topurilor FHM, Geanina Ilies este una dintre cele mai sexy femei din lume. Doi ani consecutivi a fost desemnata cea mai atragatoare prezentatoare de stiri.

Geanina Ilies a fost desemnata “Cea mai atragatoare vedeta de televiziune” in cadrul Galei Eva.ro in 2011, 2013 si 2016 – conform voturilor a peste 100.000 de cititori. Promotor al stilului de viata sanatos, implicata in campanii caritabile si sociale precum: “Balul Albastru”, “Alege un viitor frumos prin sport” sau “Hospice Casa Sperantei”, in momentul actual vedeta detine un bussines de care se ocupa personal si este mama a unui baietel in varsta de 9 ani.

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    9 August 2016
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.