Setari Cookie-uri

COS: Campania toamna- iarna 2016

Campania COS toamna/ iarna 2016 are ca punct de plecare conceptul de 'New Nature'

comunicat de presa

COS

Fotografiata in Norfolk, UK, de catre Karim Sadli, campania COS toamna/ iarna2016 are ca punct de plecare conceptul de "New Nature”, avand ca sursa de inspiratie elemente din natura si din ecosistemele inovatiei culturale si tehnologice. Astfel, legatura dintre fiintele umane si sistemele de viata care ne inconjoara, este exprimata in moduri inedite si curajoase. Pornind de la aceasta inspiratie, Jonathan Kaye a gandit look-urile shootingului campaniei pentru care au pozat modelele Vanessa Axente si Mathias Lauridsen.

Esenta colectiei este melanjul dintre functionalitatea reinterpretata si decadenta zilnica. Inspirata de culorile intense regasite in fundalul picturilor lui Lynette Yiadom Boakye, paleta coloristica a acestuisezon este compusa din bleumarin, albastru intens, ocru, visiniu si verde inchis.

Citește și:

Pentru femei, formele clasice au fost reinventate si remodelate pentru a crea un ton neregulat si surprinzator. In cazul barbatilor, accentul cade pe juxtapunerea unui look decadent cu suprapuneri modulare. Croiul clasic a fost actualizat luand forma unui vesmant delicat si comod asemenea unui cocon din lana texturata ce inveleste siluetele feminine si masculine.

Imaginile de campanie COS toamna - iarna au in fiecare sezon un rol important in revista COS.

Aceasta din urma va fi lansata in magazinele COS din intreaga lume de la jumatatea lunii
septembrie. Colectia toamna –iarna va fi disponibila din luna August 2016.

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.