Setari Cookie-uri

Gasca Lipton Ice Tea a dat #verdelamuzica la Tomorrowland. Afla cum s-au distrat

Lipton Ice Tea a dat verde la muzica vara aceasta, oferind fanilor brandului oportunitatea de a ajunge la cel mai apreciat festival de muzica electronica din Europa.

comunicat de presa

lipton ice tea

Lipton Ice Tea a dat verde la muzica vara aceasta, oferind fanilor brandului oportunitatea de a ajunge la cel mai apreciat festival de muzica electronica din Europa – Tomorrowland. 12 romani, care au raspuns provocarilor lansate de Lipton, au trait alaturi de endorserii campaniei experienta unica a celei de-a 12-a editii a festivalului Tomorrowland din Boom, Belgia.

La festival au participat fani Lipton Ice Tea din mai multe colturi ale Europei, care au avut parte de experiente unice, pregatite special de brand pentru ei. De la petreceri exclusiviste, organizate la scena Lipton Ice Tea – scena Leaf, la cocktailuri delicioase si racoritoare cu Ice Tea si cornere foto, toate menite sa ofere participantilor o experienta de basm, specifica festivalului Tomorrowland.
Membrii gastii Lipton Ice Tea impartasesc experienta traita printr-o serie de declaratii despre ce a insemnat pentru ei povestea Tomorrowland:

“Sunt un fericit participant la festivaluri, concerte in aer liber, e drept, de foarte multe ori ca artist pe scena, mai putin din public. Tomorrowland a fost o experienta noua, am simtit cat de cool este sa fii in fata scenei si sa-i aplauzi pe artistii ale caror productii le mixez in seturile mele. Weekend-ul cu gasca Lipton a fost exceptional, o spun cu mana pe inima. Sunt genul de oameni cu care ramai prieten si dupa distractie. Astept cu nerabdare Tomorrowland 2017! Sper ca anul viitor sa “inchid cercul” si sa-l simt si de pe scena, pentru o experienta completa!”, a spus Bogdan Moldovan – Dj Optick.

“Tomorrowland mi-a aratat cat de importanta e energia unui grup in succesul unui eveniment. Desi nu ne stiam cu totii inainte sa plecam, am ajuns ca in ziua de festival sa nu ne dorim decat sa stam impreuna ca grup, sa cautam peste tot cu ochii steagul lui Pandutzu, sa ne oprim sa ne salutam cu toata lumea si sa spunem tuturor ca suntem romani sau sa le fredonam imnul, ca sa ne recunoasca. Weekendul cu Lipton la Tomorrowland a fost unul in care am castigat prieteni dragi, ne-am ajutat unii pe altii in aceeasi masura in care ne-am si distrat si am format o gasca generoasa cu zambete si imbratisari. A fost o experienta incredibil de faina”, spune Ovidiu Baciu - Naguale.

„Tomorrowland a fost un vis devenit realitate. De cand am vazut after-movie-ul editiei din 2012 mi-am spus ca trebuie sa ajung macar o data in viata si acolo. A fost un sentiment de nedescris sa-mi vad steagul printre miile de steaguri din intreaga lume, fluturat in fata scenei principale. Multumesc Lipton ca mi-ati dat #verdelamuzica si ca mi-ati oferit cea mai tare experienta a acestei veri! "Problema" e acum ca vreau si mai tare sa mai merg o data acolo!", povesteste Alin Pandaru – www.pandutzu.com.

Citește și:

Prima editie a festivalului Tomorrowland a avut loc in 2005 si a reunit nume celebre ale scenei muzicale electronice, avand peste 10.000 de spectatori prezenti la eveniment. In ultimii cinci ani, Tomorrowland a fost desemnat “Cel mai bun eveniment muzical” in cadrul International Dance Music Awards. Editia din 2016, cea de-a 12 a festivalului Tomorrowland, reuneste peste 180.000 de oameni, peste 400 de artisti prezenti pe cele 20 de scene, in cele trei zile de festival.

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.