Setari Cookie-uri

"Alchimistul" Kafune - Aparatul de cafea Saeco Senseo Sarista by Philips

Miturile alchimistilor medievali includeau magia ca mijloc principal de trezire a fortelor capabile sa obtina elixirul tineretii sau sa transforme orice metal in aur.

Advertorial

Alchimistul zilelor noastre este tehnologia – iar in cazul cafelei Kafune, acest rol este jucat de aparatul Saeco Senseo Sarista by Philips. Este aparatul profesional care intra in serviciul integrat de cafea Kafune, oferit de La Fantana pe baza de abonament pentru companii.

Senseo Sarista uneste stiinta si tehnologia cu cel mai important lucru – placerea si bucuria unei cesti de cafea buna si proaspata, care sa exploateze la maximum calitatile celei mai iubite bauturi energizante din lume.

Stiinta, pentru ca aparatul foloseste un procedeu unic de preparare a cafelei. Boabele sunt rasnite pe loc, iar macinisul trece printr-un proces de pre-infuzie, urmat de infuzie la presiune joasa. Rezultatul este o cafea mai delicata decat un espresso, dar mai puternica si mai sanatoasa decat una la filtru.

Tehnologie, pentru ca obtinerea unei cafele presupune sofisticata operatiune a unei apasari de buton J. Senseo Sarista permite selectia a trei niveluri de tarie a unei cafele, posibilitatea de a face doua cafele simultan sau chiar o carafa plina - in functie de nevoile de la birou.

Aparatul este oferit in custodie de catre La Fantana pe baza unui abonament care mai include cantitatea de cafea convenita livrata lunar, instalare, training de utilizare, mentenanta si service.

Afla mai multe despre Kafune si cere o oferta direct de pe site-ul La Fantana.


Kudika
26 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.