Setari Cookie-uri

Flori de ie expune pentru prima data la Moscova

Flori de ie, unul dintre cele mai cunoscute branduri de promovare a traditiilor si artei populare romanesti.

comunicat de presa

flori de ie

Flori de ie, unul dintre cele mai cunoscute branduri de promovare a traditiilor si artei populare romanesti, lansat in Romania in anul 2014, va expune pentru prima data la Moscova, in perioada 31 august – 3 septembrie a.c in cadrul Collection Premiere Moscow (CPM), ce va avea loc la Expocentre.

CPM reprezinta unul dintre cele mai mari targuri de fashion din lume, ce aduna, an de an, peste 900 de branduri din intreaga lume. Editia acestui an prezinta colectiile celor mai importanti designeri din lume, evenimentul fiind unul aparte, elitist, cu invitati de seama din mediul de business, fashion, arta, blogging, jurnalism etc.

Totodata, aceasta editie este o premiera pentru faptul ca este pentru prima oara cand branduri romanesti isi vor expune produsele. Rusia, fiind o piata pierduta dupa anii '90, acum incercam sa o recucerim prin produse unice, o colectie speciala in culorile specifice Moscovei.

Citește și:

Recunoscut ca si un brand care promoveaza povestile neamului romanesc, cusute atent si mestesugite in ia romanesca, Flori de ie a demonstrat in ultima perioada, prin adaptarea tinutelor traditionale la cerintele internationale ca ia romaneasca poate deveni un obiect vestimentar in care se regasesc tendintele fashion devenind astfel un obiect vestimentar urban foarte apreciat la nivel international.

Autenticitatea, atentia pentru detalii, pasiunea pentru handmade dar si cromatica deosebita au adus aprecieri generoase astfel incat, produsele Flori de ie se reliefeaza distinctiv intr-o maniera moderna.

Flori de ie este un brand caracterizat prin: culoare, pasiune si energie pozitiva. Toate produsele sunt cusute in intregime manual, cu grija si migala, verificate cu ajutorul proceselor tehnologice, pentru a se mentine odata cu trecerea timpului. Fiind totodata si un brand modern, adaptabil, deschis la tot ceea ce este nou, acceptand cu bucurie orice provocare, Flori de ie este apreciat si poate fi regasit si pe strazile din America, Londra, Austria, Abu Dhabi, Spania, Italia, Suedia si nu numai.

Citește și:

Va asteptam cu drag in magazinul nostru din Baneasa Shopping City, etajul 1, cat si in cadrul Concept Store-ului Molecule F din Promenada Mall, dar si online la adresa www.florideie.ro

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.