Setari Cookie-uri

Fru Fru Biju, o colectie cu pietre in culori vibrante

Bratarile si colierele Fru Fru Biju te vor purta pe meridianul timpului

comunicat de presa

fru fru biju

Cu siguranta fascinatia pentru pietre colorate o avem din copilarie, iar bijuteriile, fac parte din recuzita noastra, a fashionistelor care iubesc cochetaria. Bratarile si colierele Fru Fru Biju te vor purta pe meridianul timpului si, pe langa faptul ca iti amintesc de anii frumosi ai copilariei, cand totul era colorat si fascinant, iti ofera si un look special.

Detinatorii magazinului online www.frufrubiju.ro ne-au povestit de unde a venit ideea unei astfel de afaceri, iar faptul ca odata ce ai cumparat o bratara o vei dori si pe a doua, dar si pe a treia si poate chiar si pe cea de a sasea, demonstreaza ca sunt aparte. Da, Fru Fru Biju creaza dependenta, iar noul model de bratari Wrap face furori!

“Magazinul online s-a nascut din evolutia naturala a pasiunii pentru frumos si culoare. Feedback-ul clientilor si incurajarea venita din partea celor apropiati au fost de mare ajutor in urmarea acestei frumoase activitati.

In 2013, cand am inceput sa fac bijuterii, nu am urmarit trendul, ci doar placerea. Decisiva in urmarea acestui stil de bijuterii a fost atractia personala fata de bratarile infasurate. Clientela noastra nu era obisnuita cu bratarile wrap insa, treptat, au imbratisat cu drag noul stil,” spune Simona Ciubotaru, artizan Fru Fru Biju.

Citește și:

Inspiratia vine si dintr-o prajitura…

“Ne-am propus ca in urmatorii ani sa ne largim oferta de accesorii-bijuterii si sa creez coliere, cercei. Combinatiile de margele si culori sunt rezultatul viziunii personale asupra frumosului. Orice poate sta la baza inspiratiei: un tablou, un peisaj, o prajitura colorata, o tara.

Cele mai elaborate bratari pot ajunge sa aiba 4-5 ore ca timp de executie

“Lucram cu margele de sicla de cea mai buna calitate in materie de margelit, produse in Japonia si Cehia si cu pietre semipretioase precum Jasp, Hematit, Onix, Piatra Soarelui, Turcoaz, Quartz, Jad, Aventurin, Agate, Opalit, Sodalit.

Desi ne concentram pe vanzarile online, iubim sa participam la targuri. Urmatorul nostru targ va fi pe 3 si 4 septembrie 2016 - Raw Generation Expo, care va avea loc in Pavilionul C3 - Romexpo, Bucuresti.”

Daca vrei sa gasesti bratara potrivita, intra pe www.frufrubiju.ro. Paleta este interesanta si ofertanta, iar veselia si optimismul oferit de aceste bijuterii odata ce incepi sa le porti e terapie curata.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.