Setari Cookie-uri

Adidas lanseaza o noua gama atletica, construita pentru concentrare

Adidas, liderul inovatiei sportive, anunta lansarea unei noi categorii de produse, adidas Athletics

comunicat de presa

Adidas

Adidas, liderul inovatiei sportive, anunta lansarea unei noi categorii de produse, adidas Athletics. Aceasta categorie va avea o abordare noua asupra traditionalului echipament dinaintea sau de la finalul antrenamentului, fiind conceput special sa elimine situatiile care pot distrage atentia atletului si sa maximizeze capacitatea de concentrare in momentele tensionate dinaintea competitiei.

Conceput pentru toti atletii, adidas atlethics va avea lansarea oficiala a colectiei in data de 10 septembrie, odata cu aparitia pe piata a hanoracului adidas Z.N.E, primul produs al noii game revolutionare. Pentru fiecare atlet, pastrarea concentrarii inainte de a intra in competitie este decisiva pentru performanta sa, indiferent de sportul pe care il practica. Hanoracul adidas Z.N.E a fost construit tinand cont de acest aspect, ajutand atletii sa-si pastreze psihicul puternic datorita celor trei elemente cheie: reduce zgomotele exterioare, micsoreaza interferenta vizuala si ofera protectie impotriva disconforturilor. Din combinatia cu maiestrie a materialelor de lux si a esteticii uimitoare rezulta un articol sportiv esential, atat pentru atletii de performanta cat si pentru amatori.

Citește și:

Hanoracul supradimensionat combina partea frontala cu cea laterala din doua straturi pentru a elimina perturbarile exterioare si impiedica patrunderea aerului rece, ajutand atletul sa ramana concentrat. Este suficient de larg incat poate cuprinde o pereche de casti mari, astfel incat sa permita pastrarea ritualurilor muzicale dinaintea unei competitii, asociate altetilor de elita. Combinatia de materiale premium a hanoracului, bumbac/poliester/elastina, a fost conceputa pentru confort. Constructia cusaturilor flexibile si umerii lasati ii asigura atletului libertatea de miscare, oferindu-i un aspect indraznet si modern. Buzunarele ascunse cu fermoar sunt perfecte pentru depozitarea obiectelor personale in timpul deplasarii.

„Prin adidas Athletics am vrut sa putem promova o perspectiva unica, dar in acelasi timp neexploatata pentru atleti, venind in intamplinarea nevoilor lor de a cuprinde in povestea competitiei cele 24 de ore dinainte de a intra pe teren si dupa ce il parasesc. Stim cat de important este ritualul dinaintea competitiei, chiar daca vorbim de tehnica de respiratie a lui Ivanovic sau de miscarile din incheietura ale lui Bale, si ne dorim sa ii ajutam sa ramana concentrati.

Citește și:
  • Hot sneakers - 10 modele must-have în tendințe
  • Povestea brandului de haine creat de Lionel Messi
  • RETRO IS BACK la DEICHMANN

Am creat hanoracul adidas Z.N.E si intreaga gama pentru a le permite sportivilor sa se concentreze la ritualurile personale inaintea unei competitii si sa nu-si distraga atentia de la provocarile personale. Din punct de vedere estetic, suntem pasionati de crearea unor produse cu cele mai fine detalii si cu un aspect usor atletic.” a spus Michael Krapohl, Senior Product Manager adidas.

La lansarea oficiala, peste 20 000 de atleti vor primi cate un hanorac Z.N.E pentru a face parte din evenimentul de lansare in social media.

Hanoracul Z.N.E va fi disponibil in magazinele adidas la pretul de 450 lei. Pentru mai multe informatii vizitati adidas.com/athletics_zne.

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.