Setari Cookie-uri

COS sustine expozitia Agnes Martin din cadrul Muzeului Solomon R. Guggenheim

COS este incantat sa anunte colaborarea cu renumitul muzeu Solomon R. Guggenheim din New York.

comunicat de presa

COS

COS este incantat sa anunte colaborarea cu renumitul muzeu Solomon R. Guggenheim din New York incepand cu 7 octombrie si pana in 11 ianuarie 2017, in calitate de sponsor al marii expozitii retrospectiva a lucrarilor semnate de pictorita de origine americana Agnes Martin (1912-2004).

Martin este cunoscuta ca fiind unul dintre talentele de neegalat din pictura secolului XX. Recunoscuta pentru subtilitatea si sugestivitatea panzelor cu linii sau carioiaje trasate in creion; estetica ce a avut o influenta semnificativa asupra artistilor contemporani ei cat si generatiilor ce au urmat-o. Expusa in celebrul spatiu Rotunda al Guggenheim, expozitia include picturi, desene, gravuri si sculpturi, acoperind intreaga sfera a practicii lui Martin. Lucrarile semnate de Martin dedicate exprimarii inocentei, fericirii si frumusetii a inspirat echipa de design COS timp de mai multi ani.

Citește și:

Directorul de creatie COS, Karin Gustafsson a declarat despre proiect: “Este un privilegiu sa sponsorizam o expozitie a lucrarilor semnate de Agnes Martin. Bogatia incredibila si tactilitatea muncii sale au inspirat tesaturile si designurile noastre; utilizarea de catre artista a culorilor subtile si dedicarea ei in mentinerea continuitatii in ceea ce priveste tehnica si stilul proprii a ridicat la un nivel extraordinar liniile si caroiajele aparent simple.”

Pentru a incununa sponsorizarea de catre brand a expozitiei din cadrul Guggenheim, COS a creat o colectie capsula inspirata din lucrarile celebrei Martin. Pasionati si cunoscatori ai compozitiilor geometrice iconice echipa de design COS a creat un set unic de printuri pentru o colectie capsula de 12 piese pentru barbati si femei. Karin Gustafsson adauga: Oportunitatea crearii acestei colectii in timp ce exploram reinventarea subtila a siluetelor clasice ne-a dat un sentiment fantastic. Piesele minimaliste create compun o colectie capsula artistica.

Citește și:

Incepand din 7 octombrie 2016 piesele ce compun capsula COS vor fi puse in vanzare in magazine COS selectionate si online. Un procent din vanzarile realizate va fi donat catre Fundatia Agnes Martin.

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.