Setari Cookie-uri

Pregatiri in forta pentru Stagiunea 2016-2017 la Teatrul Stela Popescu: 10 Premiere, 10 Titluri

Dupa spectacolul–premiera din luna octombrie, musicalul ALADIN este invitat la Sibiu si nu numai

comunicat de presa

Teatrul Stela Popescu

Dupa spectacolul–premiera din luna octombrie, musicalul ALADIN este invitat la Sibiu si nu numai - Constanta, Ramnicu-Valcea samd., majoritatea ofertelor fiind pentru doua reprezentatii. Festivalul Cantecului care face minuni (Director de Festival: Daniel Filipescu) va merge la casele de copii, scolile speciale din capitala si din tara –Buzau, Campina.

SECRETELE HITURILOR - un recital muzical - coregrafic, in care partiturile dansante vor fi create chiar de solistii baletului - va acompania Festivalul Cantecului care face minuni, acolo unde conditiile tehnice o permit.

Gala DE LA CHIRITA LA HARAP ALB va oferi fanilor Teatrului Stela Popescu intalniri pline de verva, de culoare, cu celebrele personaje care vor defila in aceasta Stagiune-Eveniment.

ROMANIA, TARA MAGICA - feerie folclorica in care stralucesc dansuri si cantece autentice din cunoscute vetre folclorice, o veritabila lectie de istorie, de patriotism - va fi lansata de ZIUA NATIONALA A ROMANIEI si este in atentia managerilor din tara si din strainatate (Austria, Bulgaria, Germania etc.).

Citește și:

Partitura originala semnata de Roman Vlad este gata, musicalul CHIRITA IN IASI avanseaza cu pasi repezi spre o premiera de real succes. In rolul principal: Stela Popescu.

Libretul Galei COMPETITIA SLAGARELOR, COMPETITIA VEDETELOR este finalizat, iar solistii vocali, Baletul Teatrul Stela Popescu vor intra cat de curand in repetitii.

Se lucreaza la librete, la ilustratiile muzicale pentru baletele academice HARAP ALB, SEHEREZADA - titluri de mare percutanta pentru copii, dupa primele sondaje realizate acestea sunt mult asteptate de cei mici.

Maestrii baghetei, ai claviaturii - Dirijorul Ciprian Teodorascu, Pianista Madalina Florescu - dau contur unei partituri lirice camerale semnate de CARL ORFF- LUNA, care va fi oferita tinerilor, nu numai in Bucuresti, ci si la festivaluri de profil din tara, din lume.

10 PREMIERE, 10 TITLURI, un ansamblu performant alcatuit din tinere vedete laureate la numeroase festivaluri nationale si internationale, regizori, coregrafi de top, un repertoriu divers, atractiv, pledoarii pentru arta de cea mai buna calitate, indiferent de gen – iata oferta noii stagiuni a Teatrului Stela Popescu!

Citește și:

Motto-ul Teatrului Stela Popescu este „PRETUIESTE VALOAREA” . Iar cei care au cladit aceasta institutie, care au bucuria constructiei de fiecare zi, cu siguranta stiu sa pretuiasca talentele, publicul, opus-urile celebre romanesti, universale. Lectia de viata arata ca nu vor cuceri inimile copiilor decat productiile inspirate, luminoase, pline de har, iar Stagiunea TSP 2016-2017 este, fara indoiala, convingatoare.

Vizionare placuta


Kudika
6 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.