Setari Cookie-uri

Un nou Magazin Certificat LEGO s-a deschis in Park Lake Bucuresti

Cel de-al saptelea magazin Certificat LEGO din Romania s-a deschis odata cu centrul comercial Park Lake din Bucuresti.

comunicat de presa

lego

Cel de-al saptelea magazin Certificat LEGO din Romania s-a deschis odata cu centrul comercial Park Lake din Bucuresti. In cadrul noului mall, s-a inaugurat cel mai nou Magazin Certificat LEGO unde sunt invitati la joaca copiii de orice varsta.

Este vorba despre un magazin nou dedicat in totalitate brandului LEGO, care se adauga celorlalte sase deschise pana in prezent in Bucuresti (AFI Palace Cotroceni, Promenada Mall, MEGA Mall), Ploiesti (AFI Palace), Cluj (Polus City Center) si Constanta (City Park). Asadar, sapte magazine pentru milioanele de copii din Romania iubitori ai jucariilor LEGO!

”Ne bucuram sa putem deschide inca un spatiu dedicat fanilor LEGO, care sa sustina idealul brandului, si anume creativitatea prin joaca.” spune dl. Narcis Moraru, Retail Manager DACO Invest, firma ce detine Magazinele Certificate LEGO din Constanta (City Park Mall), Ploiesti (AFI Palace) si Bucuresti (AFI Palace Cotroceni si Park Lake).

Citește și:

Pasionatii LEGO pot descoperi in noul magazin si Pick & Build Wall, locul de unde isi pot alege caramizile si elementele dorite, in multe forme si culori, in cantitatea dorita. Sortimentatia de piese LEGO se innoieste constant, astfel incat pasionatii de constructii isi pot folosi propria imaginatie pentru a crea constructii noi de fiecare data cand viziteaza magazinul.

Dar magazinul LEGO este mai mult decat un simplu magazin de jucarii. Este chiar un mic centru de distractie unde copiii pot construi liber, pot interactiona cu modelele 3D supradimensionate si isi pot crea propria minifigurina personalizata.

Magazinele Certificate LEGO detin cea mai mare gama de produse LEGO din tara, insumand peste 500 de tipuri de seturi de constructie tematice perfecte pentru copiii de la 1½ - 99ani, dar si seturi de constructie LEGO de mai mare complexitate, cum ar fi Architecture si Mindstorms. Dupa cum ne-am obisnuit, si in acest magazin vom regasi produse exclusive, printre care seturi de constructie si produse personalizate cu logo-ul brandului: brelocuri, cani, solutii de organizare, accesorii pentru birou si multe altele.

Citește și:

Printre surprizele pregatite pentru deschidere se numara 1000 de cadouri LEGO acordate primilor 1000 cumparatori, dar si oferte de pret atractive la o selectie mare de seturi de constructie.

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.