Setari Cookie-uri

Cum alegi organizatorul de evenimente pentru nunta?

Scopul unui organizator de nunti este sa se asigure ca mirii vor beneficia in ziua nuntii de cele mai bune servicii, de cele mai frumoase flori, de cea mai buna muzica si de ceremonii pline de emotie.

comunicat de presa

Munca unui event planner nu se termina niciodata, nici macar in “extrasezon”. Nuntile ocupa o buna parte dintre evenimentele pe care le organizam cu drag la Events ins ape langa acestea, se numara o ampla serie de evenimente care trebuie puse la punct ireprosabil. Daca nu esti pregatit sa stai cu telefoanele lipite de tine in permanenta, cu liste la cap si adrenalina permanenta in corp, atunci cu siguranta nu esti cladit pentru aceasta meserie. Responsabilitatea este cu atat mai mare atunci cand organizezi o nunta pentru ca este unul dintre cele mai fericite momente din viata de cuplu iar atunci cand viitorii miri iti lasa pe mana o astfel de ocazie, trebuie sa fii gata sa le transformi visul in realitate. De altfel, aceasta este cea mai mare rasplata pe care o poate primi un organizator de evenimente: fericirea mirilor si convingerea lor ca evenimentul s-a desfasurat dupa scenariul visat de ei.

Citește și:

Scopul unui organizator de nunti este sa se asigure ca mirii vor beneficia in ziua nuntii de cele mai bune servicii, de cele mai frumoase flori, de cea mai buna muzica si de ceremonii pline de emotie. Dupa cum se vede lesne, lista este lunga. Prin urmare, astazi vom da la o parte cortina, desigur discret, si va invitam sa trageti cu ochiul la ce se intampla in spatele acesteia atunci cand trebuie sa te ocupi de organizarea unei nunti.

Dupa cerea in casatorie, mirii trebuie sa inceapa cautarea unui event planner. De regula, agenda este foarte incarcata, motiv pentru care cuplurile trebuie sa inceapa sa isi caute organizatorul de nunti cu un an inaintea marelui eveniment. Poate parea o perioada indelungata insa adevarul este vor avea nevoie de timp pentru a se documenta intai. Sfatul meu este sa caute paginile de pe platformele de socializare, blogurile si forumurile pentru a afla parerile altor miri despre serviciile acestuia.Desigur, parerile pot fi subiective si impartite insa in momentul in care constata ca cele mai multe dintre review-uri sunt negative, atunci cu siguranta nu este momentul sa isi puna speranta in “hai ca poate nu e chiar asa de rau”.

Citește și:

Al doilea aspect care ii poate ajuta pe miri sa isi gaseasca organizatorul de eveniment compatibil cu ei este sa studieze portofoliul acestuia. Fotografiile din acesta pot oferi o imagine de anasamblu asupra serviciilor pe care le ofera organizatorul de evenimente. Trebuie subliniat faptul ca menirea acestuia este sa ii ajute pe miri, sa ii sfatuiasca si sa obtina pentru ei reduceri oferite de terti, precum si sa ii scuteasca de bataia de cap pe care o presupun negocierile cu furnizorii. Organizatorul de nunti trebuie sa aiba deja in maneca o ampla lista de furnizori de incredere, testati si retestati, furnizori cu care poate colabora fara probleme.

Tocmai pentru a inlesni procesul de organizare a nuntii si pentru a croseta evenimente de vis pentru mirii care apeleaza la serviciile Events, echipa noastra pune la dispozitia cuplurilor toate serviciile necesare pentru a fi siguri ca evenimentul lor va iesi absolut perfect. Astfel, mirii nostri gasesc la noi tot ce au nevoie pentru nunta, de la servicii foto video profesionale pana la restaurante, saloane si alte locatii de nunta, catering, aranjamente florale, sonorizare si desigur, un organizator de nunti dedicat perfectiunii acestor evenimente.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.