Setari Cookie-uri

4F se lanseaza pe piata din Romania

4F, un brand de haine si accesorii sportive de top din Polonia, se lanseaza pe piata din Romania prin deschiderea a 3 magazine

comunicat de presa

4F, un brand de haine si accesorii sportive de top din Polonia, se lanseaza pe piata din Romania prin deschiderea a 3 magazine, toate localizate in Bucuresti. Brand-ul isi extinde in mod continuu reteaua, ca urmare a planului de afaceri actual ce isi propune sa cucereasca estul si sudul Europei cu noi magazine in Republica Ceha, Letonia, Slovacia si Romania.

Primele 3 magazine din tara noastra isi vor deschide portile in septembrie si vor fi localizate in cele mai populare mall-uri ale capitalei: Promenada si Park Lake (16 septembrie), Mega Mall (23 septembrie). 4F este prezent in 27 de tari si detine in Polonia aproximativ 200 de magazine monobrand.

"4F este brand-ul polonez de top ce ofera imbracaminte si accesorii sport de calitate. De-a lungul timpului, am demonstrat cu succes consumatorilor polonezi ca suntem un brand competitiv in ceea ce priveste calitatea produselor si design-ul acestora, creand produse pentru sportivii profesionisti, amatori sau doar pasionati de exercitii fizice. Suntem in mod constant in crestere prin imbunatatirea gamei noastre si pregatirea noilor modele, iar intrarea pe piata din Romania este un pas important in extinderea noastra.", declara Igor Klaja, CEO si proprietar al OTCF, companie detinatoare a 4F si Outhorn, branduri de imbracaminte sport precum si a magazinlor multibrand 4Faces .

Citește și:

Semnatura 4F este reprezentata de o combinatie intre produse de calitate, tehnologie, materiale moderne si design la moda, promovand un stil de viata activ si motivandu-i pe oameni sa isi depaseasca obstacolele. Pentru mai mult de 12 ani, 4F a sprijinit in mod constant sportivii profesionisti, precum si amatori ce practica o varietate de sporturi. Pe langa parteneriatul cu federatiile sportive nationale, cum ar fi cele de biatlon, patinaj viteza si atletism, 4F a sponsorizat echipa olimpica poloneza, realizand colectii dedicate Jocurilor Olimpice incepand cu cele din Vancouver, in 2010. In timpul Jocurilor Olimpice de la Rio 2016, 4F a fost furnizorul oficial de echipamente pentru echipele nationale ale Letoniei si Serbiei.

4F detine o echipa puternica de creatie ce proiecteaza in totalitate produsele, pornind de la conceptul initial, selectand cele mai recente tehnologii, asigurand un finisaj de calitate si culori la moda si terminand cu un design-ul final, atat functional, cat si in tendinte.

Citește și:

Descoperiti lumea 4F accesand platoformele de social media: facebook, instagram, youtube, dar si site-ul oficial 4fstore.com/ si www.otcf.pl/en

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.