Setari Cookie-uri

Noul salon de infrumusetare si Epilare Definitiva in Bucuresti Mega Mall

Centrul Nomasvello Bucuresti Mega Mall vine in ajutorul clientilor cu tratamente de Epilare Definitiva si Rejuvenare Faciala cu IPL.

comunicat de presa

Nomasvello

Salonul de epilare definitiva Nomasvello Bucuresti Mega Mall,situat la nivel -1 isi va deschide usile in data de 16 septembrie 2016 si va oferi clientilor serviciile premium ale brandului Numarul 1 in Lume in Tratamente Cosmetice cu IPL (lumina intens pulsata): No+Vello.

In prezent, exista peste 1000 centre No+Vello active, deschise in 16 tari de pe 3 continente.

Centrul Nomasvello Bucuresti Mega Mall vine in ajutorul clientilor cu tratamente de Epilare Definitiva si Rejuvenare Faciala cu IPL, precum si terapii faciale cu tehnologia Proskin, care actioneaza prin ultrasunete si energie galvanica. Prin epilare definitiva se elimina pilozitatea nedorita si se trateaza foliculita, iar prin rejuvenare se estompeaza ridurile, petele si urmele de acnee. Curatarea faciala in profunzime ProSkin previne aparitia cosurilor si elimina punctele negre, fara durere si in doar 15 minute. Epilarea definitiva cu IPL este eficienta chiar si pe piele bronzata, pin protocolul de lucru patentat SUN&Safe, in timp ce alte metode, precum epilarea cu laser, nu trateaza pielea inchisa la culoare. Aparatura din salonul Nomasvello Bucuresti Mega Mall este proprie si dezvoltata de No+Vello Spania. Personalul centrului este specializat sa lucreze cu tehnologia IPL fiind instruit dupa un protocol de lucru international.

Toate tratamentele No+Vello sunt non-invazive, au rezultate inca de la prima sedinta si au preturi avantajoase- doar 30 euro pe zona tratata.

Clientii Nomasvello Bucuresti Mega Mall au parte de oferte speciale lunare si beneficiaza de 50% reducere la curatarea faciala Proskin, daca au efectuat cel putin o sedinta de IPL (Epilare Definitiva sau Rejuvenare faciala) . Asadar, pretul unei terapii faciale Proskin pentru clientii fideli va fi de doar 68 ron, in loc de pretul standard de 135 ron. Mai mult, salonul ofera si abonamente avantajoase.

Salonul Nomasvello Bucuresti Mega Mall ofera GRATUIT testarea epilarii definitive cu IPL si diagnoza faciala Woodlamp,va asteptam sa testati serviciile Nomasvello Mega Mall.

Daca sunteti in cautarea unor tratamente cu rezultate uluitoare,chiar dupa prima sedinta de efectuare,nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon:0722 227 893, respectiv pe e-mail: megamall@nomasvello.ro pentru a va face o programare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.