Setari Cookie-uri

Startup-ul romanesc Retargeting.Biz cucereste blocul est-european prin integrarile cu Seliton, Shoper si Shopmania

In acest moment, Retargeting.Biz este un partener de incredere pentru 630 de companii care activeaza in e-commerce.

comunicat de presa

Retargeting.Biz anunta integrari noi cu Seliton, Shoper si Shopmania, jucatori mari de pe piata online din Bulgaria, Polonia si Romania si isi incepe astfel ofensiva in blocul est-european.

Startup-ul romanesc fondat in 2013 de tinerii antreprenori Rares Banescu si Mugur Frunzetti devine astfel un furnizor important de tehnologie specializata in retargeting, in Europa.

„Acoperirea regiunii est-europene face parte dintr-un plan mai amplu de dezvoltare la nivel european. Suntem foarte incantati de parteneriatele cu Seliton, Shoper si Shopmania, companii foarte mari din industria online ce ne permit accesul la peste 25.000 magazine online, adica la 25.000 posibili clienti”, spune Rares Banescu.

In acest moment, Retargeting.Biz este un partener de incredere pentru 630 de companii care activeaza in e-commerce, pentru care a generat aproximativ 8.5 milioane de euro.

Citește și:

Produsul brandului romanesc este folosit cu succes de clienti din Romania, tarile balitce, dar si din Asia, companii ce activeaza in industriile de fashion, bijuterii, IT&C, bancar, home&deco, flori, sport, travel si auto, iar de curand Retargeting.Biz a deschis primul birou in California.

Software-ul de automatizare in marketing dezvoltat de Retargeting.Biz creste vanzarile magazinelor online livrand utilizatorilor exact produsele pe care le doresc. In plus, poate fi testat gratuit timp de 14 zile. Mai multe despre Retargeting.Biz, aici!

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.