Setari Cookie-uri

The Heritage: Colectia Braiconf toamna-iarna 2016/2017

Numele colectiei sugereaza calitatea Braiconf transmisa din generatie in generatie.

comunicat de presa

braiconf

Lectia de stil masculin inceputa de Braiconf acum 66 de ani continua in sezonul toamna-iarna 2016/2017 cu lansarea colectiei “The Heritage”, un concept menit sa aduca in prim plan principalele valori ale brandului: traditia si pasiunea.

Numele colectiei sugereaza calitatea Braiconf transmisa din generatie in generatie. Domnii epocilor trecute au imbracat camasile produse la Braila, transmitand urmasilor pasiunea pentru stil, iar acum, piesele vestimentare clasice castiga accente contemporane si isi fac loc in garderoba barbatului modern.

Colectia “The Heritage” se adreseaza fiecarui segment de varsta si reuneste tinute adaptate stilurilor casual, office sau elegant. Iar barbatii care apreciaza vestimentatia personalizata pot apela la serviciul Made to Measure, cu ajutorul caruia vor achizitiona camasi si costume realizate special pentru ei.

Pentru evenimentele formale, Braiconf propune camasi albe, cu fenta ascunsa, in timp ce carourile se integreaza perfect intr-o tinuta casual. Camasi cu imprimeuri abstracte, florale sau geometrice isi fac si ele aparitia in noua colectie, fiind recomandate in special tinutelor pentru timp liber, alaturi de pantaloni din bumbac si tricotaje. In zilele reci, camasa poate fi inlocuita de o maleta din bumbac, purtata cu un sacou din lana fina.

Citește și:

Versatila, practica si extrem de calduroasa, jacheta matlasata este solutia vestimentara ideala pentru vremea capricioasa de toamna.

Culorile traditional autumnale, precum gri, maro, verde inchis, burgund sau purpuriu sunt combinate cu nuante mai deschise: galben, rosu sau albastru azur. Alteori, cromaticii puternice i se alatura nuante neutre, iar printurile bogate sunt „potolite” de piese vestimentare monocrom.

Modernele imprimeuri cadrilate se regasesc pe sacouri, pe cand costumele uni, realizate din cea mai fina lana ofera colectiei doza de eleganta atemporala.

Tinutele black-tie sunt completate de clasicul brau de matase, insa capata accente moderne in prezenta sacourilor in tonuri luxuriante de violet, albastru sau burgund.

Pentru inca un sezon, calitatea Braiconf se regaseste in modul de realizare a pieselor vestimentare, in tesaturi si detalii ce demonstreaza pasiune si dedicare.

Citește și:

Colectia The Heritage este disponibila in toate magazinele Braiconf.

Lista completa a locatiilor poate fi gasita aici: https://www.braiconf.ro/magazine

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.