Setari Cookie-uri

Baneasa Shopping City Fashion Show All In The Name of Fashion

Baneasa Shopping City a celebrat moda la superlativ printr-un fashion show inedit regizat de stilistul Ovidiu Buta.

comunicat de presa

Baneasa Shopping City

Baneasa Shopping City a celebrat moda la superlativ printr-un fashion show inedit regizat de stilistul Ovidiu Buta, eveniment care a marcat startul campaniei „All In The Name Of Fashion”.

Timp de cateva ore, zona din jurul fantanii de la parterul Baneasa Shopping City a fost gazda unei prezentari de moda impresionante, al carei decor a recreat atmosfera unui fashion show ca cele din marile orase ale modei. Prin jocurile de lumini, set-up, organizare si desfasurare, evenimentul a fost expresia singurei reguli de care trebuie sa tinem cont atunci cand vorbim despre fashion: cea care spune ca indiferent ce atitudine sau stil doresti sa abordezi, alegerile ne exprima personalitatea.

Fashion show-ul a prezentat o serie de tinute inedite, structurate dupa stilul pe care il reprezinta: dark, seductive, extravagant, minimalist etc. Mai mult, playlist-ul creat special pentru acest eveniment a fost cel care a completat atmosfera unica din timpul prezentarii. Tinutele au fost alcatuite din piese vestimentare ce fac parte din colectiile magazinelor din Baneasa Shopping City, iar colectia de tricouri in editie limitata „Its OK to ..... ALL IN THE NAME OF FASHION” a fost lansata oficial in cadrul show-ului. „Mixul unic de branduri prezent in Baneasa Shopping City m-a inspirat si totodata a sustinut diversitatea tinutelor si stilurilor prezente pe catwalk. ” Declara stilistul Ovidiu Buta, cel care a semnat regia intregului show.

Citește și:

Nu au lipsit locurile individuale, care au fost ocupate de invitati speciali precum Andrei Nourescu, Diana Bart, Sanziana Negru, Sonia Argint Ionescu, Ana Morodan, Corina Barladeanu, Vladimir Draghia, Eli Roman, Ovidiu Muresanu, etc. Evenimentul a impresionat prin originalitate, decor, dar mai ales prin mesajul transmis: acela ca moda poate oferi o definitie vizuala a trairilor noastre. Mai mult, invitatii au descoperit ca totul este permis...In The Name of Fashion.

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.