Setari Cookie-uri

Alexandra Olteanu este noua imagine de brand AFI Palace Ploiesti

AFI Palace Ploiesti, unul dintre cele mai moderne centre comerciale din judetul Prahova, a desemnat noua imagine de brand

comunicat de presa

AFI Palace Ploiesti, unul dintre cele mai moderne centre comerciale din judetul Prahova, a desemnat noua imagine de brand din aproximativ 600 de prahoveni care s-au inscris in campania de imagine „Tu poti fi urmatoarea imagine AFI Palace Ploiesti” desfasurata in luna august a acestui an. Astfel, Alexandra Olteanu va fi cea care va reprezenta imaginea de brand a mallului pentru o perioada de un an de zile.

„Am ales sa organizam aceasta campanie ca parte a procesului de repozitionare a centrului nostru comercial cu un nou mesaj si a strategiei noastre de a fi cat mai implicati in comunitatea locala. Ne-am dorit sa gasim o persoana care se identifica cel mai bine cu AFI Palace Ploiesti si care poate deveni ambasadorul nostru de brand in comunitatea locala, iar procesul de selectie a fost destul de dificil. Nu a fost un concurs de modele, pentru ca am avut in vedere pe langa aspectul fizic si criterii precum naturaletea, comportamentul, implicarea in comunitate si nu numai. Alexandra ne-a demonstrat ca detine toate aceste calitati si consideram ca va reprezenta cu succes centrul nostru comercial.”, a declarat Oana Vijiala, Mall Manager AFI Palace Ploiesti.

Alexandra Olteanu lucreaza ca functionar public la primaria Filipestii de Targ, iar pe plan personal este casatorita si are un copil de 1 an si 8 luni. Ea marturiseste ca este pasionata de moda, make-up, calatorii, dar si gatitul si florile sunt printre lucrurile de care se ocupa cu placere in timpul liber.

Citește și:

„M-am inscris in competitia AFI Palace Ploiesti inca din primele zile de la startul campaniei si am fost increzatoare pe parcusul acestei perioade. Pentru mine AFI Palace Ploiesti este un loc unde merg intotdeauna cu drag alaturi de familie si prieteni, pentru ca ma pot bucura de lucrurile care imi plac si am o multime de oportunitati. Ma onoreaza castigarea concursului si ma voi stradui sa reprezint cat mai bine centrul comercial in acest an.”, declara Alexandra Olteanu, castigatoarea concursului.

In cadrul competitiei, jurizarea s-a facut atat de catre public, care a avut posibilitatea de a vota inscrisii, in albumul dedicat de pe pagina de Facebook AFI Palace Ploiesti, iar decizia finala a fost luata de membrii juriului format din reprezentantii centrului comercial, celebrul fotograf de moda, Gabriel Hennessey, precum si lideri de opinie din orasul Ploiesti.

Gabriel Hennessey a fost si fotograful oficial al campaniei si a sustinut o sesiune foto cu cei cinci semifinalisti. Despre Alexandra, Gabriel afirma ca ”este caracterizata de frumusetea naturala, are un zambet frumos si se simte bine in pielea ei”.

Odata cu obtinerea titlului de ambasadoare de brand AFI Palace Ploiesti, Alexandra Olteanu va fi rasplatita cu un salariu dedicat shoppingului, cu o valoare totala de 12.000 de lei. In urmatorul an, ea va fi implicata in campaniile de marketing si in proiectele si evenimentele organizate de centrul comercial.

Pentru mai multe informatii despre AFI Palace Ploiesti, puteti urmari site-ul www.afipalaceploiesti.ro si pagina de Facebook, www.facebook.com/AFIPalacePloiesti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.