Setari Cookie-uri

Baneasa Shopping City lanseaza noul website baneasa.ro

Website-ul Baneasa Shopping City, www.baneasa.ro are o noua imagine incepand cu aceasta luna.

comunicat de presa

Baneasa Shopping City

Website-ul Baneasa Shopping City, www.baneasa.ro are o noua imagine incepand cu aceasta luna, pentru a oferi clientilor sai experiente memorabile si o interfata speciala care face mai usoara conexiunea cu mixul unic de branduri. Lansarea noului site este parte din noua strategie de comunicare si din campania de rebranding Baneasa Shopping City.

All in the name of fashion a fost din nou ideea care a stat la baza noii imagini www.baneasa.ro. Principalele schimbari ale acestui rebranding au fost navigarea intuitiva, design-ul interactiv si abordarea umana – astfel, consumatorii vor trai experienta unei conexiuni inedite si memorabile. Adaptandu-se la trendurile digitale, noile functionalitati ale website-ului targeteaza in principal clientii care sunt mereu in miscare si sunt conectati in mediul digital, iar filtrele promit o navigare mai eficienta in paginile sale. Look-ul modern este completat de o paleta cromatica ce inspira ideea de premium si exclusivitate, avand un impact inedit asupra vizitatorilor.

Printre noile functionalitati www.baneasa.ro se numara o noua structurare a paginilor, astfel incat vizita sa fie una fluida, sectiunea de servicii optimizata, cat si turul virtual, unic in Romania pe piata centrelor comerciale, care ofera o experienta deosebita inca inainte de a pasi in Baneasa Shopping City.

Clientii vor descoperi noi sectiuni precum Luxury, Opening Soon sau Exclusive, dar si categoriile de entertainment imbunatatite, astfel incat vor fi intotdeauna la curent cu ultimile noutati si vor putea accesa mult mai usor informatiile de care au nevoie.

Citește și:

www.baneasa.ro are un design simplu dar de impact care transforma promisunea mixului unic de branduri din Baneasa Shopping City intr-o realitate mai aproape de consumatori.

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.