Kudika
4 Octombrie 2016

Soprana pop-opera, Ianna Novac socheaza din nou pe plan muzical!

comunicat de presa

Reteaua Nr. 1 in Lume in Terapii cu IPL isi asteapta clientii in Bucuresti Mega Mall

De aceasta data Ianna Novac surprinde cu o noua versiune a celebrei piese "Ederlezi",cunoscuta publicului in interpretarea lui Goran Bregovici.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Pe toti cei pe care i-a obisnuit cu sonoritatile de opera, soprana ii va uimi cu o abordare originala, o imbinare pop-rock cu influente ethno din zona balcanica reprezentative pentru aceasta piesa. Varinta “Ederlezi” a Iannei captiveaza de la primul si pana la ultimul sunet atat datorita interpretarii spectaculoase a artistei, dar si a aranjamentului orchestral semnat de Daniel Alexandrescu (K1).

"Mi-am dorit foarte mult sa introduc aceasta piesa celebra in repertoriul meu. "Ederlezi"este una dintre piesele mele preferate, unde sufletul canta la unison cu glasul meu. Sper ca varianta pe care am incercat noi sa o readucem in fata publicului sa aiba cel putin la fel de mare succes ca varianta originala’’marturiseste artista.

Ianna Novac pregateste lansarea celui de-al doilea album din cariera solo, ce va cuprinde cele mai frumoase piese din cele mai reprezentative zone muzicale ale lumii, un album multicultural pe care se va regasi si piesa "Ederlezi" alaturi de alte piese celebre cantate intr-o maniera pop -opera de Ianna Novac.

Secretul siluetei sopranei Ianna Novac: o dieta descrisa pas cu pas
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: