Setari Cookie-uri

In doar 30 minute poti intineri cu 10 ani!

Pentru ca de curand am vazut din ce in ce mai multe femei care au intinerit peste noapte, m-am gandit sa aflam impreuna secretul lor.

comunicat de presa

lifting facial

Astfel ne povesteste totul despre Liftingul facial cu fire resorbabile dr.Klara Bancila ,medic estetician la Clinica de Chirurgie Estetica DR.Klara Bancila.

Ce este Liftingul facial cu fire bio-resorbabile?

Dr.Klara Bancila: Liftingul facial cu fire bio-resorbabile este o procedura nechirurgicala , inovativa, cu rezultat imediat si de lunga durata (2 ani). Are efect regenerator care permite intinerirea, ridicarea si netezirea tesutului atonic.

Cine poate face o astfel de procedura?

Dr. Klara Bancila: Liftingul cu fire resorbabile este indicat in special pentru cei care doresc sa evite liftingul chirurgical si doresc in acelasi timp un proces de regenerare intern al pielii prin stimularea producerii de colagen ca raspuns la prezenta corpului strain (firul) si leziunile mecanice (realizate de ac), care stimuleaza si accelereaza metabolismul si fluxul de sange in zona tratata.

Doare?

Dr.Klara Bancila: Procedura este foarte sigura, este simpla,eficienta, rapida 30-45 min),nedureroasa( se foloseste crema anestezica), nu necesita intreruperea activitatilor sociale. Se obtine un efect de lifting natural si vizibil la nivelul fetei, intinerirea pielii( luminozitatesi elasticitate) si previne imbatranirea prematura.

Citește și:

Ce efecte are?

Dr.Klara Bancila: Liftingul facial ridica pometii si sprancenele,diminueaza santul nazo-labial, atenueaza ridurile, reduce volumul barbiei, netezeste / diminueaza excesul de piele la nivelul gatului,
rezolva ptoza gravitationala a tesuturilor, inclusiv ptoza obrajilor si a zonei submentale,intinereste vizibil zona perioculara,recontureaza buzele,contureaza forma fetei.

Acest tratament revolutionar are rol de a produce colagen ca raspuns al corpului strain. Procedura poate fi completata si de tratamente cu botox si acid hialuronic sau pentru un efect si mai durabil se poate combina cu terapia PRP-Vampir, deoarece factorii de crestere selectati prin terapia Vampir vor accelera stimularea de colagen si elastina si regenerarea tegumentului, cu alte cuvinte intinerirea dermului dublata.

Cat costa?

Dr.Klara Bancila: Firele bio-resorbabile sunt rezultatul unei tehnologii de ultima ora si sunt aprobate de catre Institutul European pentru testare si certificare .

In functie de numarul de fire introduse se stabileste si pretul unei astfel de interventii. In general costa intre 1200-1500 euro, a declarat dr Klara Bancila.

Pentru alte detalii puteti accesa site-ul : www.klarabancila.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.