Setari Cookie-uri

Descopera colectia de toamna-iarna Just Cavalli

Scena underground a New York-ului anilor 70 si 80 este tema principala a colectiei de catwalk Just Cavalli, toamna-iarna 2016.

comunicat de presa

Just Cavalli

Scena underground a New York-ului anilor 70 si 80 este tema principala a colectiei de catwalk Just Cavalli, toamna-iarna 2016. Cea de a doua colectie a lui Peter Dundas pentru linia young a brandului iconic este o adevarata calatorie in timp, intre CBGB si cercurile lui Andy Warhol, trecand prin cluburile din West Village, ajungand in final in compania tinerilor rebeli din zona Saint Mark’s Place.

”Este o colectie sportiva, urbana, cu un aer fresh, pentru baby rockers”, a declarat Dundas dupa show-ul ce a avut loc intr-un spatiu de club hibrid, in stilul Factory/CBGB. Designerul a reusit sa isi tempereze inclinatia spre un stil rock, semnatura sa, infuzand-o in acest sezon cu un aer de inocenta jucausa.

Culori aprinse intalnesc tesaturi stralucitoare si broderii pretioase, tricourile cu imprimeu zebra sunt purtate cu micro fuste, geaca de piele biker este acoperita de cristale sclipitoare, iar haina de blana vine in acest sezon in nuante neon sau animal print.

Citește și:

In colectia de toamna predomina siluetele conice ce pun in evidenta silueta, in lungimi care variaza de la micro-mini la midi. Materialele folosite in acest sezon in combinatiile indraznete care marcheaza stilul glam -excentric al casei de moda sunt blana, matase, paiete, cristale, lurex si piele metalizata, lana, tulle, intr-o paleta de culori deschisa de o nuanta surprinzatoare de roz, urmata de negru, rosu vermillion, auriu, arginit, violet, turcoaz si verde salvie.

O selectie de look-uri din colectia de runway Just Cavalli este disponibila in exclusivitate in Romania in magazinul Sport/Couture (Etaj 1, Baneasa Shopping City Bucuresti) sau online pe www.sportcouture.ro.

Despre Sport/Couture

Situat la primul etaj al complexului Baneasa Shopping City, magazinul SPORT/COUTURE alatura cele mai apreciate branduri de moda intr-un concept shop-in-shop inedit. Suprafata de 1000 mp este destinata unui mix original de colectii casual, upper casual, fashion si sport menite sa satisfaca un amplu segment demografic, de la clientul de lux aspirational pana la consumatorul de moda versat. SPORT/COUTURE prezinta colectii speciale si branduri noi precum Burberry, Z Zegna, Zadig&Voltaire, DKNY, Marc Jacobs, Paul Smith,Just Cavalli, Little Marc Jacobs, 7 for all mankind, Frame, La Martina, Michael by Michael Kors, Adriano Goldschmied, Bikkembergs, Adidas by Stella McCartney, Adidas Porsche Design,See by Chloe, Red Valentino si Hogan.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.