Setari Cookie-uri

Beauty Concept Boutique- tehnologie, design feng shui si produse de top, in slujba frumusetii tale

A avut loc lansarea Beauty Concept Boutique, intr-un spatiu exclusivist dedicat frumusetii de top.

comunicat de presa

Beauty Concept Boutique

Invitatii din presa, dar si vedete precum: Geanina Corondan, Crina Matei si Diana Matei, au descoperit conceptul locatiei, ce are la baza solutii complete pentru remodelare corporala si antiaging facial si este dotat cu tehnologii avansate, distribuite in Romania de Top Line.

Aici puteti regasi LPG- tehnologia nr 1 in lume pentru slabire localizata; Clatuu- alternativa non-invaziva a liposuctiei, ce topeste grasimea la -9°C; Adena- cu rol in indepartarea progresiva a parului si solutii avansate pentru indepartarea petelor pigmentare sau a problemelor vasculare si Guinot Hydraderm Cellular Energy- alternativa moderna la medicina estetica, pentru un ten tanar si stralucitor. Aceasta combinatie de aparatura va face ca dorintele oricarui client in ceea ce priveste intretinerea corporala sau facial, sa devina realitate.

La Beauty Concept Boutique vor fi rasfatati toti cei care doresc sa aiba o podoaba capilara de invidiat sau o manichiura ca la Hollywood. Moroccanoil, Joico sau OPI sunt branduri pe care Andreea Nicolau, owner al locatiei, le propune celor ce-i vor trece pragul.

Citește și:

produse de frumusete

Un alt atuu al Beauty Concept Boutique este designul feng shui, care te introduce intr-o atmosfera relaxanta. Punctul forte in cee ace priveste amenajarea, este peretele multicelular cu bule de aer si apa, care te duce cu gandul la o cascada interioara. Mobilierul este unicat in Romania, din gama Maletti Green First Collection si are la baza nuante calde de maro si crem, din lemn natural si material textil de cea mai inalta calitate.

Pentru a completa experienta Beauty Concept Boutique, fiecare camera are barisol cu lumini personalizate, obtinandu-se efectul de cromoterapie.

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.