Setari Cookie-uri

O noua provocare pentru tine, HEROES!

Iti va testa abilitatile si te va face mai puternic ca niciodata!

comunicat de presa

World Class

Creat pentru cei cu o conditie fizica buna, HEROES este un antrenament in care vei combina exercitii efectuate cu greutatea corpului, cu unele de pliometrie si cu unele de greutati mari. Vei trece prin miscari din body-building, weightlifting, din gimnastica si de viteza si reactie, exercitii cu kettlebell, alergare sau rowing. Vei avea mai multa anduranta si, nu in ultimul rand, mai multa flexibilitate.

Ca sa poti accesa programul ai nevoie de un HOD Clip Card. Acesta iti va da acces la sesiuni numite Hero of the Day – antrenamente cu maximum 15 persoane, conduse de antrenorii World Class certificati. Cu ajutorul pachetelor specifice programului HEROES vei intra in comunitatea celor pasionati de fitness, care vor sa devina eroi.

Programul e disponibil in World Class Lujerului, Pipera Plaza si Polus Cluj. Pentru programul complet, verifica sectiunea Orar pentru cluburile selectate.

HEROES se adreseaza atat membrilor World Class, cat si celor care nu au un abonament. Trebuie doar sa iti iei un HOD Clip Card.

Poti accesa site-ul World Class pentru a aflat detalii despre programul Heroes!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.