Setari Cookie-uri

Baneasa Shopping City lanseaza ScentSee - serviciul online care te ajuta sa gasesti parfumul perfect pentru tine

Baneasa Shopping City lanseaza ScentSee, un serviciu exclusiv existent in premiera pe piata centrelor comerciale din Romania.

comunicat de presa

Scent See

Baneasa Shopping City lanseaza ScentSee, un serviciu exclusiv existent in premiera pe piata centrelor comerciale din Romania. Acesta permite utilizatorilor sa descopere noi parfumuri pe baza stilului de viata si a preferintelor anterioare, fiind disponibil atat pe noul site www.baneasa.ro in sectiunea Servicii, cat si in aplicatia CITY iLOVE pentru Android si iOS.

Te-ai plictisit de parfumul pe care il folosesti insa te-ai indragostit de anumite note specifice? Serviciul ScentSee te ajuta sa gasesti unul asemanator, in functie de dorintele tale. Un parfum este un cadou ideal, potrivit pentru orice fel de aniversare sau ocazie. Insa cum vei sti care este cel potrivit? Accesezi serviciul, raspunzi la cateva intrebari precum bugetul pe care il ai la dispozitie, relatia pe care o ai cu cel caruia ii faci cadoul, ce tip de ten are sau care ii este culoarea parului si Scent See iti da opt variante de parfumuri potrivite.

Modalitatea de functionare a noului serviciu faciliteaza descoperirea si alegerea unui parfum reprezentativ in functie de stilul de viata sau de contextul in care va fi purtat. Dupa ce analizeaza notele de varf, de mijloc si de baza ale fiecarui parfum, ScentSee le clasifica in 32 de clase elementare, producand apoi o semnatura unica a fiecaruia dintre ele. Folosind aceasta semnatura, ScentSee poate determina cat de asemanatoare sunt doua parfumuri si, mai mult, cat de mult se potrivesc cu anumite stiluri de viata sau preferinte. Astfel, ScentSee devine aliatul ideal in gasirea parfumului care ti se potriveste cu adevarat.

In acest moment platforma ii are ca parteneri pe Beautik si Marionnaud, urmand sa se dezvolte si sa includa si celelalte magazine care detin parfumuri in portofoliu. Start-up-ul ScentSee a fost initiat de Bogdan Bocse, expert in solutii cloud si aplicatii web, si Raluca Lacramioara Pantrjel, consultant in retail, cu experienta in parfumerie si fashion, dupa o perioada de noua luni de cercetare si dezvoltare. Inca de la inceput s-a dorit ca noul serviciu dezvoltat sa fie cat mai simplu de utilizat, la fiecare pas tinandu-se cont de feedback-ul primit de la zeci de alpha-users.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.