In finala Brazilia-Italia, castigatoare e Romania!

Kafune Intenso, cafeaua pentru espresso inspirata de Brazilia si desavarsita in Italia ajunge acum pe biroul tau

Advertorial

Kafune, brandul propriu de cafea al companiei La Fantana, devine o familie prin lansarea Kafune Intenso – cafeaua special creata pentru un espresso adevarat.

Kafune Intenso este o selectie superioara de cafea boabe din soiuri Arabica si Robusta, cu dominanta braziliana. Creata de catre experti liquoreri italieni, Kafune Intenso reprezinta comuniunea savorilor exotice ale Braziliei cu traditia cafelei espresso din Italia.

Acest blend superior propune o aroma exuberanta si voluptuoasa; are o culoare brun inchis cu nuante de cacao si un gust puternic, pronuntat, care nu mascheaza insa natura sofisticata a compozitiei.

Kafune Intenso este disponibila, ca si sora ei Kafune, ca serviciu pe baza de abonament pentru companii. In primul rand, serviciul include, pe langa cantitatea de cafea convenita, darea in custodie a unui aparat Saeco Lirika; capabil de adevarate ”alchimii” ale cafelei, acest mini-barista stie sa prepare o cafea asa cum iti place.

In plus, prin abonamentul la Kafune beneficiezi de instalarea aparatului si training de utilizare, precum si de mentenanta si service.

Aboneaza-te la serviciul Kafune Intenso oferit de La Fantana, iar dimineata ta si a colegilor tai de la birou va fi mult mai... brazilificata!


Kudika
20 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri