Setari Cookie-uri

RESERVED a relansat magazinul din Baneasa Shopping City

Cu un nou aspect fresh si stylish, Reserved i-a invitat pe toti cei prezenti la o petrecere de shopping intreaga zi, alaturi de popstar-ul Corina.

comunicat de presa

reserved

Sambata, 8 octombrie, Reserved a relansat magazinul din Baneasa Shopping City. Cu un nou aspect fresh si stylish, Reserved i-a invitat pe toti cei prezenti la o petrecere de shopping intreaga zi, alaturi de popstar-ul Corina. Invitatii care au vizitat noul magazin Reserved sambata trecuta, au fost primii clienti care s-au putut bucura de noua experienta de shopping Reserved, asistata de consultanti de stil.

Reserved Baneasa Shopping City este al cincilea magazin Reserved cu echipa de consultanti de stil. Consultantii de stil Reserved, antrenati de echipa de stilisti R&D Project, te vor ajuta sa gasesti piesele perfecte pentru o garderoba stylish. Ei vor fi alaturi de tine pentru a se asigura ca ai o experienta de shopping cat mai placuta si tot ei iti vor prezenta noile colectii din magazin pentru ca tu sa iti gasesti outfitul perfect.

Citește și:

In noul magazin vei gasi toate colectiile Reserved: Women and Men’s lines – Modern, Street Fashion, YFL and Kids – toate variantele de care ai nevoie pentru a gasi outfit-ul perfect indiferent de ocazie.

Reserved intampina noul sezon cu o serie de reinterpretari creative, versatile si super purtabile. Accentele de grunge romantic, normcore si preppy relaxat alcatuiesc tinute confortabile, dar in acelasi timp sexy, perfecte pentru a fi purtate intreaga zi. Colectiile Women Modern si Street vor aduce in garderoba ta o eleganta clasica bazata pe accente grafice alb-negru. Intre toate tendintele din colectiile de toamna, cu siguranta vei gasi o multime de piese practice de zi cu zi, dar si piese glamour pentru seri petrecute in oras.

reserved

In colectia Modern pentru barbati, granita ce desparte tinutele casual de cele formale este din ce in ce mai putin importanta. Colectia include doua siluete principale: modern slim fit si classic regular fit, iar paleta de culori a liniei este simpla, bazata pe alb, albastru, bleumarin si negru. Desi aceste culori nu par indraznete, texturile versatile ale materialelor, de la twill la jacquard, sunt departe de a fi plictisitoare. Linia Modern a fost creata pentru ca hainele tale sa fie usor de asortat si sa-ti poti compune o tinuta fara efort.

Citește și:

Vino in noul Reserved din Baneasa Shopping City gaseste-ti cele mai stylish outfituri pentru toamna asta!

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.