Setari Cookie-uri

Peste 3.500 de copii au aplaudat, in septembrie si octombrie, cele 8 spectacole oferite de Teatrul Stela Popescu

Teatrul Stela Popescu a oferit copiilor si tinerilor din Capitala si din tara 8 spectacole de mare succes, aplaudate de peste 3.500 de mici melomani

comunicat de presa

stela popescu

Dupa spectacolul cu musicalul “ALADIN”, de la Sibiu, in cadrul SIBIU OPERA FEST (22 septembrie a.c.), dupa lansarea in premiera a celor doua evenimente dedicate scolilor speciale si Caselor de copii – Festivalul Cantecului care face minuni si Gala Hiturilor – Buzau, 25 septembrie a.c., agenda Teatrului Stela Popescu a marcat Inaugarea oficiala a institutiei, la Sala Mare a Palatului National al Copiilor, pe 9 octombrie a.c., cu spectacolul care a fost prezentat si la avanpremiera din luna iunie, popularul “ALADIN”.

Apoi, la cererea publicului, Teatrul a prezentat la Ramnicu Valcea, in cadrul RAMNIC INTER FEST (10-11 octombrie) si la Constanta (17 octombrie), alte patru reprezentatii cu musicalul “ALADIN”.

In concluzie, in perioada 22 septembrie – 17 octombrie a.c., Teatrul Stela Popescu a oferit copiilor si tinerilor din Capitala si din tara 8 spectacole de mare succes, aplaudate de peste 3.500 de mici melomani!

Citește și:

Ce urmeaza? Intense pregatiri asistate, directionate de catre coregraful Stefan Soare - pentru turnee si feerii folclorice in tara si in lume, stagiunea curenta a lunii noiembrie – cu spectacolul ALADIN, Stela Popescu fiind in rolul Mamei, cu sali arhipline - dupa cum sunt cererile, lansarea premierelor “Romania tara magica“ - in preajma Zilei Nationale a Romaniei si Gala personajelor „De la Chirita la Harap Alb”. Vor fi rulate in continuare la Casele de copii, la scolile speciale, cele doua evenimente cu puternica incarcatura emotionala: Festivalul Cantecului care face minuni si Secretele Hiturilor.

teatrul stela popescu

O agenda a Teatrului Stela Popescu care propune, deci, 6 premiere in aceasta prima parte a stagiunii 2016-2017, o agenda care se bucura de entuziasmul miilor de copii, salile in care joaca - in general de 700-800 de locuri - fiind arhipline. Iata, de fapt, oglinda popularitatii acestui tanar si performant ansamblu. Iar filmele surprind nu numai ovatiile, participarea intregii audiente, dar si marile „batalii” din finalul evenimentelor, cand toata suflarea vrea sa obtina autografe de la vedete.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.