Setari Cookie-uri

Evadeaza in lumea placerilor interzise cu INITIO- CARNAL COLLECTION- Elysee

Individualismul este prezent deja in moda, acum e randul parfumurilor sa dovedeasca unicitatea si sa iasa din stereotipie.

comunicat de presa

parfum

Individualismul este prezent deja in moda, acum e randul parfumurilor sa dovedeasca unicitatea si sa iasa din stereotipie. Nu-i asa ca v-ati saturat de aceleasi arome florale intalnite la tot pasul? Haideti sa aratati ca puteti fi voi insiva si mai ales sa aveti curajul sa incercati aromele cu feromoni, create pentru a renaste atractia sexuala. Atrage-ti partenerul in acceasi directie cu INITIO CARNAL COLLECTION.

Un parfum care te invita sa tragi draperiile si sa patrunzi in universul seducator al esentelor rafinate Initio Parfums Prives. Cu siguranta, Dumenzeu se uita peste umar, pentru ca ceea ce e frumos ii place si Lui, iar Casa Initio l-a avut pe Dumnezeu langa ea... Au creat impreuna aceste parfumuri parca nepamantene...

High Frequency este aroma care te provoaca... Imagineaza-ti cat de mult inseamna la frecventa maxima? Cat de departe indraznesti sa te lasi purtat de placerile interzise? Dincolo de barierele inhibitiilor descopera o lume a carnalitatii, a pasiunilor dezlantuite, a trupurilor goale unite de dorinta. Un melanj seducator de magnolie, migdale si feromoni ce te transpune intr-un realm al dezinhibitiilor unde nimic nu este prea mult si unde niciun risc nu ramane nerecompensat.

Citește și:

Exclusiv in Elysee!

90ml/gr - 890 RON

Side Effect

Ai risca sa incerci ceva nou fara sa ii stii efectul secundar? Cat de departe ai merge in necunoscut?
Risca astazi totul! Aventureaza-te intr-o lume a placerilor neasumate, da frau liber celor mai senzuale ganduri si lasa-te prins in mrejele interzisului.

Un mix indraznet de tutun, scortisoara, rom si vanilie menit sa inlature orice urma de pudoare. Pudoarea devine un accesoriu de care nu mai ai nevoie atunci cand porti Side Effect.

Exclusiv in Elysee!

90 ml/gr – 890 RON

Elysee va invita sa patrundeti intr-o lume aparte, unde veti descoperi noi repere si semnificatii. Esente artizanale, aflate pe liste de asteptare in intreaga lume, cele mai bune linii de ingrijire corporala alaturi de accesorii sofisticate sunt expuse intr-o ambianta unica, ideala pentru acel moment special... momentul Tau!

Elysee. O destinatie creata sa inspire. O destinatie de care te vei indragosti.

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    27 Octombrie 2016
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.