Setari Cookie-uri

Gama premium de cosmetice Artistry prezinta noul parfum ARTISTRY FLORA CHIC

Noul parfum contine arome florale care se combina armonios cu un amestec efervescent de citrice.

comunicat de presa

artistry

Daca ar trebui sa asociezi gratia cu o aroma proprie, care ar fi aceea? O aroma care te-ar descrie, fara sa spui un cuvant. Pentru prima data in peste 50 de ani, marca de cosmetice si produse premium de ingrijire personala ARTISTRY™ anunta lansarea parfumului ARTISTRY FLORA CHIC™, o apa de parfum de lux, care ne aminteste ca eleganta, gratia, rafinamentul si naturaletea sunt cele mai importante atribute pe care cineva le poate folosi pentru a ne caracteriza.

ARTISTRY FLORA CHIC a fost creat exclusiv pentru ARTISTRY de prestigioasa Casa de Parfumuri Givaudan, liderul mondial al industriei parfumurilor, cu sedii in Paris si New York. De peste 250 de ani, parfumierii Casei Givaudan creeaza unele dintre cele mai apreciate parfumuri din intreaga lume.
Amestecul exclusiv de note ce alcatuiesc compozitia parfumului ARTISTRY FLORA CHIC a fost inspirat de minunatele gradini Bagatelle din Paris. Miile de trandafiri care coloreaza gradinile si inmiresmeaza aerul locului i-au inspirat pe parfumieri sa combine aromele florale cu note spumante de citrice pentru crearea acestui parfum.

Citește și:

Notele care se gasesc in compozitia parfumului ARTISTRY FLORA CHIC contin:

  • Clementine – note de varf, ce provin dintr-o combinatie de citrice cu arome de mandarine si portocale proaspete
  • Trandafir bulgaresc – note de mijloc si corpul de baza al amestecului, ce ii ofera parfumului un aer delicat si patrunzator, fiind, in acelasi timp, senzual si dulce
  • Ylang Ylang Madagascar – note de baza, cu o aroma florala-fructata-dulce si note exotice si pamantii

Recipientul in care se afla parfumul ARTISTRY FLORA CHIC este o sticluta cu un design elegant, unic, realizata cu o deosebita atentie la detalii de catre Olivier Van Doorne, Directorul de Creatie la nivel global al agentiei de branding Select World din New York. Un exemplu evident al implicarii agentiei Select World consta in faptul ca numai capacul sticlutei este format din 20 de componente individuale, realizat cu maiestrie de 28 de designeri.

Citește și:

„Noul ARTISTRY FLORA CHIC inspira eleganta si lux si transmite incredere persoanei care il poarta. Aromele sale distinse si captivante sunt rezultatul amestecului de note proaspete de clementina cu trandafir bulgaresc si de note dulci exotice de Ylang Yang Madagascar. Pentru o persistenta de lunga durata recomand aplicarea parfumului in spatele urechilor, pe gat si la incheietura din zona coatelor”, spune Marypierre Julien, parfumier senior si membru al Casei Givaudan.

Parfumul ARTISTRY FLORA CHIC poate fi achizitionat exclusiv prin intermediul retelei de Intreprinzatori Privati Amway sau prin comanda online pe pagina de internet www.amway.ro, la pretul de 318,55 lei.

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.