Setari Cookie-uri

Fashion Days organizeaza Black Friday pe 18 noiembrie 2016

Fashion Days, destinatia numarul 1 de fashion online, va organiza Black Friday, cel mai asteptat eveniment de shopping al anului, in data de 18 noiembrie.

comunicat de presa

Fashion Days, destinatia numarul 1 de fashion online, va organiza Black Friday, cel mai asteptat eveniment de shopping al anului, in data de 18 noiembrie. In acest an, clientii se vor bucura de selectii aduse in exclusivitate pentru campania de Black Friday, numarul produselor achizitionate special pentru aceasta ocazie, fiind de 4 ori mai mare decat in 2015. Oferta va contine produse de sezon, majoritatea fiind din colectiile toamna-iarna 2016. Fashion Days

Pentru utilizatorii aplicatiei mobile Fashion Days, Black Friday va incepe, in exclusivitate, mai devreme.

Acestia vor fi anuntati prin “push notifications” cu privire la ora la care vor incepe promotiile.

Clientii vor beneficia de cele mai bune oferte de pret la toate categoriile de produse listate in shop, de la piese de imbracaminte, incaltaminte, accesorii si pana la produse pentru casa. Indiferent de valoarea comenzii, Fashion Days va asigura livrarea si returul gratuite.

Citește și:

Black Friday este un fenomen in Romania, iar pentru clientii nostri este cel mai mare eveniment de shopping de fashion. Pregatirile au inceput cu mai multe luni inainte, cu achizitii speciale pentru eveniment, pentru ca ne dorim sa le oferim acestora bucuria de a-si cumpara produsele dorite la cele mai bune preturi. Anul acesta, completam gama variata de produse cu multe surprize si cu servicii de calitate, precum livrarea si returul gratuite”, spune Andrei Chirila, Chief Marketing Officer Fashion Days.

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.