Setari Cookie-uri

SOLE Luxury Boutique lanseaza in Romania prima perie automata pentru aplicarea machiajului

SOLE Luxury Boutique, unul dintre cei mai mari retaileri de produse fashion si de infrumusetare, continua extinderea portofoliului de gadget-uri de beauty si introduce in exclusivitate pe piata locala BlendSmart, prima perie rotativa automata pentru aplicarea machiajului.

comunicat de presa

sole

Datorita celor 190 rotiri pe minut, la 360°, peria BlendSmart combina perfect tehnologia cu un design inovator, devenind astfel un accesoriu potrivit atat pentru make-up-ul realizat de artistii profesionisti, care vor sa reduca din timpul de aplicare al machiajului, cat si pentru o utilizare basic de catre amatorele care vor sa-si perfectioneze rutina de machiaj.

In functie de produsul ce se doreste a fi folosit, peria ofera 3 pensule interschimbabile ce pot fi utilizate pentru o aplicare corecta a bazei de machiaj, a fondului de ten si a celui de obraz, caracteristicile lor recomandandu-le atat pentru aplicarea unui produs lichid, cat si cremos sau sub forma de pudra. Pensulele sunt confectionate din fibre sintetice, antibacteriene, care nu incarca tenul si impiedica iritatiile.

De altfel, manerul ergonomic al pensulei este conceput special pentru a oferi utilizatorului un confort sporit si control total asupra produsului. Miscarea rotativa a pensulei, perfect calibrata, ofera rezultate de tip air-brush si permite reducerea cantitatii de machiaj aplicata.

Citește și:

„BlendSmart este un produs revolutionar si suntem siguri ca va avea succes in randul romancelor, mai ales avand in vedere pasiunea lor pentru tehnologie si gadget-uri de ultima generatie. In plus, un alt avantaj al acestui dispozitiv consta in reducerea timpului dedicat machiajului, un aspect important pentru orice femeie”, a declarat Angela Tiboc, Director al Diviziei de Fashion & Lifestyle a SOLE.

Peria BlendSmart, echipata cu pensula pentru aplicarea fondului de ten, poate fi achizitionata din magazinele SOLE din tara, dar si online, la pretul de 290,90 lei.

Despre SOLE
Sole comercializeaza o gama larga de parfumuri, cosmetice, genti, ochelari, gadgeturi si accesorii tech de lux. Printre brandurile prezente in magazinele Sole se numara Bvlgari, Dolce&Gabbana, Lalique, Jean Paul Gaultier, Calvin Klein, Guess, Kenzo, Moschino, Karl Lagerfeld, Gucci, Hugo Boss, Marc Jacobs, Givenchy, Guerlain, Burrbery, Cacharel, Carolina Herrera, Cartier, Thierry Mugler, Paco Rabanne, Ray Ban, Ralph Lauren, Juicy Couture, Armani, Prada, Escada, Roberto Cavalli, Clinique, dar si branduri exclusiviste precum Creed, Tom Ford, Costume National sau Bond No. 9.

Citește și:

Produsele pot fi achizitionate atat prin intermediul magazinului online, cat si direct in magazinele din Bucuresti, Cluj-Napoca si Baia Mare.

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.