Setari Cookie-uri

Cizmele din stretch, vedetele acestui sezon

Moda retro a anilor '70 s-a intors, iar tocurile groase, platformele supradimensionate si baretele late sunt ultimele tendinte in materie de incaltaminte in sezonul toamna-iarna.

comunicat de presa

cizme peste genunchi

Cizmele stretch peste genunchi din catifea in diferite nuante pot fi purtate in orice moment al zilei, atat ziua la birou cat si seara la o iesire la restaurant sau, de ce nu, in club. De asemenea, sandalele purtate cu sosete sunt o combinatie interesanta si indrazneata, potrivita femeii moderne si independente care nu se teme sa experimenteze.

Cu toate ca incaltamintea confectionata din blana este in continuare in trend, in aceasta toamna se renunta la volumul opulent din vara, propus sub forma papucilor de tip flip-flop si a sandalelor, si se accesorizeaza in diferite variante.

"Cizmele de tip stretch vor scoate din anonimat orice tinuta. Acest trend este propus de toate marile case de moda din lume. De asemenea, botinele din blana de vitel si capra sunt in voga, accesorizate cu pietre si perle. Catifeaua nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei doamne, pentru ca este de impact. Predomina culorile intense precum mov, bordeaux, verde si albastru. Tocul subtire si modelele stileto nu se mai poarta", a aratat designerul de incaltaminte Ionut Glavan de la Mineli Boutique.

Citește și:

Mineli Boutique a lansat colectia "Sense", in cadrul Romanian Fashion Philosophy

Romanian Fashion Philosophy, cea mai importanta gala a toamnei, destinata creatorilor de moda romani, s-a terminat cu prezentarea colectiei "Sense" a brandului de incaltaminte Mineli Boutique, creat de designerii Ionut Glavan si George Stefanescu, eveniment asteptat cu interes de cele cateva sute de invitati prezenti in sala. Au fost expuse publicului modele indraznete de sandale pentru 2017 dar si cizme stretch din catifea, un must have al acestui sezon, toate modelele avand in comun eleganta si stilul mileniului 3. In realizarea lor, s-au folosit materiale precum catifeaua si pielea comoscio, texturi din blana si tocuri galvanizate de diferite forme si inaltimi. Designerii Ionut Glavan si George Stefanescu au avut ca surse de inspiratie influentele culturale si sociale ale anului 2016. Printre ceilalti invitati speciali ai colectiei "Sense" au fost cantareata Ruby, Ilinca Vandici sau Raluca Badulescu

Citește și:

cizme peste genunchi

Pentru podium, machiajul special al manechinelor a fost realizat de Antonia Rondelli si elevele scolii sale, iar coafurile au fost asigurate de Geta Marin si echipa sa.

Prima editie Romanian Fashion Philosophy a reunit peste 25 de designeri si branduri din Romania, Italia, Germania, Rusia sau Grecia.

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.