Kudika
7 Noiembrie 2016

Coregraful Stefan Soare si baletul Teatrului Stela Popescu fac ultimele retusuri pentru un turneu incandescent la nivel national si institutional.

comunicat de presa

A 6-a premiera a Teatrului Stela Popescu, 'De la Chirita la Harap Alb', va avea loc inainte de Craciun

romania tara magica

Cel mai tanar teatru de repertoriu din Bucuresti, Teatrul Stela Popescu, pregateste, dupa o saptamana agitata, plina de evenimente, la fel de fapt, ca cele petrecute in toate lunile de la debutul institutiei in viata artistica romaneasca, o premiera speciala, care va fi lansata chiar de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei.

Premiera Romania Tara Magica este o feerie folclorica plina de fantezie, muzica, miscare si culoare, pe ritmurile vibrante ale batutelor si sarbelor romanesti, care va fi lansata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, prin spectacole speciale care vor avea loc in zilele de luni 28 noiembrie si marti 29 noiembrie a.c., ora 10:00, la sediul institutiei de la Palatul Copiilor.

FESTIVALUL CANTECULUI CARE FACE MINUNI, ed. I-a – director Daniel Filipescu, alaturi de pianista Madalina Florescu, soprana Andreea Blidariu, balerinii Alex Malaeru, Silvia Mauritiu, invitat special tenorul Florin Diaconescu - isi continua seria de spectacole gratuite la alte case de copii, Scoli speciale bucurestene, dupa periplul national din octombrie.

Coregraful Stefan Soare si baletul Teatrului Stela Popescu fac ultimele retusuri pentru un turneu incandescent la nivel national si institutional.

Pana atunci, marti , 29 noiembrie, Teatrul de la Palatul Copiilor va gazdui DECERNAREA PREMIILOR DE EXCELENTA PENTRU INTREAGA ACTIVITATE unor mari personalitati muzicale, de catre FORUMUL MUZICAL ROMAN.

Fiti alaturi de noi si bucurati-va de succesele noastre! Succesele noastre sunt si ale copiilor care ne aplauda!

Peste 3.500 de copii au aplaudat, in septembrie si octombrie, cele 8 spectacole oferite de Teatrul Stela Popescu
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: