Setari Cookie-uri

Gillette sarbatoreste fiecare infatisare aleasa de barbati prin noua campanie

In parteneriat cu filmul Rogue One: O Poveste Star Wars, Gillette si Lucasfilm exploreaza povestile din spatele fiecarei fete.

comunicat de presa

gillette

In spatele fiecarei povesti se ascunde o fata

Cu scurt timp inainte de lansarea Rogue One: O Poveste Star Wars, primul film de sine statator derivat din seria Star Wars, doua dintre cele mai importante branduri prezinta povestile din spatele fiecarei fete. Gillette (NYSE: PG), brandul lider de categorie pe produsele de ingrijire personala pentru barbati, anunta campania globala “In Spatele Fiecarei Povesti se Ascunde o Fata”, in parteneriat cu Lucasfilm.

Rogue One prezinta povestea rebelilor curajosi, in timp ce Gillette aduce o poveste in care prezinta puterea pe care fiecare infatisare a barbatilor o are in modul in care infrunta provocarile zi de zi. Exista o semnificatie in spatele fiecarui aspect ales de barbati, iar in momentul in care eliminam acest aspect, fata este cea prin care un barbat isi transmite povestea. Prot

Noua campanie “In Spatele Fiecarei Povesti se Ascunde o Fata”


Gillette lanseaza campania “In Spatele Fiecarei Povesti se Ascunde o Fata” prin intermediul unui spot in care prezinta legatura dintre povestile infatisarilor din universul Star Wars si povestea pe care fata fiecarei persoane din realitate o transmite in momentul in care alege un anumit aspect.

“Este incredibil de interesant sa lucram cu franciza unui film iconic, care este in stransa legatura cu barbatii din intrega lume si care sarbatoreste povestea din spatele fiecarei infatisari adoptate de ei”, declara John Mang, Vicepresedinte, Gillette Global. “Din perspectiva unui brand lider pe produsele de ingrijire pentru barbati, produsele Gillette le asigura barbatilor posibilitatea de a-si scrie propria lor poveste pentru a porni in orice calatorie ii asteapta, indiferent de provocarile pe care aceasta le poate avea.”

Campania va avea unele dintre cele mai reprezentative personaje din ambele lumi si include o serie de pachete cu editia Rogue One: O Poveste Star Wars, aducand produsele Gillette intr-un ambalaj cu un design in editie speciala, ce ofera fiecarui barbat precizia unui barbierit de care are nevoie pentru a tine piept Galaxiei. Noile pachete sunt disponibile in Romania incepand cu luna noiembrie 2016 in doua versiuni diferite, cu doua personaje reprezentative din povestea Star Wars, fiind modul perfect prin care un barbat isi poate scrie povestea pe care doreste sa o spuna.

Spotul campaniei “In Spatele Fiecarei Povesti se Ascunde o Fata” se poate viziona accesand: https://www.youtube.com/watch?v=ZbDKjI1skfQ.

Citește și:

Despre Gillette
De peste 110 ani, Gillette ofera tehnologie de precizie si produse cu o performanta la cele mai inalte standarde, imbunatatind viata a peste 800 de milioane de barbati din toata lumea. De la barbierit si ingrijire personala, pana la ingrijirea pielii si protectia de transpiratie, Gillette ofera o gama larga de produse ce include aparate de ras, geluri, spume si creme de ras, produse pentru ingrijirea pielii, after-shave, antiperspirante, deodorante si geluri de dus. Va rugam vizitati https://www.gillette.com pentru cele mai recente noutati si informatii despre Gillette.

Despre Procter & Gamble
P&G imbunatateste viata a aproximativ 5 miliarde de oameni din intreaga lume prin brandurile sale. Compania are unul dintre cele mai puternice portofolii de branduri de calitate, precum: Always®, Ambi Pur®, Ariel®, blend-a-med®, Duracell®, Fairy®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, Tide®, Wella®. Operatiunile P&G se desfasoara in aproximativ 70 de tari din intreaga lume. Va rugam vizitati https://www.pg.com pentru ultimele noutati si mai multe detalii despre P&G si brandurile sale.

Despre Lucasfilm Ltd.

Lucasfilm Ltd., companie detinuta de The Walt Disney Company, este lider global in productia de filme, televiziune si divertisment in mediul digital. Alaturi de productia de filme si televiziune, activitatea companiei include si post productie de efecte speciale si sunet, productie de animatii de ultima generatie, software interactiv pentru divertisment si administrarea activitatilor de promovare a proprietatilor de divertisment, ce includ francizele pentru filmele STAR WARS si INDIANA JONES. Lucasfilm Ltd. are sediul central in nordul Californiei.

Lucasfilm, logo-ul Lucasfilm, STAR WARS si toate proprietatile conexe sunt marci intregistrate si au drepturi de copyright in Statele Unite si alte tari, ce apartin companiei Lucas Ltd. si/sau afiliatilor. ©2016 & TM Lucasfilm Ltd. Toate drepturile sunt rezervate.

Despre „Rogue One: O Poveste Star Wars”
Lucasfilm aduce primul film de sine statator derivat din seria Star Wars, „Rogue One: O Poveste Star Wars”, ce prezinta o noua aventura epica. Intr-o perioada de conflict, un grup de eroi isi unesc fortele intr-o misiune de a fura planurile navei Death Star, cea mai puternica arma de distrugere ce apartine Imperiului. Acest eveniment cheie din actiunea Star Wars aduce impreuna oanemi normali ce aleg sa faca lucruri extraordinare, iar prin acest lucru sunt parte dintr-o misiune importanta.

Citește și:

Filmul „Rogue One: O Poveste Star Wars” este regizat de Gareth Edwards si ii are in distributie pe Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Riz Ahmed, alaturi de Jiang Wen si Forest Whitaker. Kathleen Kennedy, Allison Shearmur si Simon Emanuel sunt producatorii filmului, alaturi de John Knoll si Jason McGatlin ca producatori executivi. „Rogue One: O Poveste Star Wars” poate fi urmarit in cinematografe, din 16 decembrie.

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.