Setari Cookie-uri

NESCAFE Dolce Gusto si Marius Moga reinventeaza clasicul prin creativitate intr-un eveniment inedit

NESCAFE Dolce Gusto, sistemul premium si inovativ de bauturi, si multi-premiatul producator si compozitor Marius Moga si-au unit fortele creative pentru a demonstra, in cadrul unui eveniment neconventional, ce au in comun o cafea desavarsita si un hit.

comunicat de presa

NESCAFÉ® Dolce Gusto®, sistemul premium si inovativ de bauturi, si multi-premiatul producator si compozitor Marius Moga si-au unit fortele creative pentru a demonstra, in cadrul unui eveniment neconventional, ce au in comun o cafea desavarsita si un hit. De altfel, toamna aceasta NESCAFÉ® Dolce Gusto® a lansat o campanie globala, care aduce in prim plan puterea creativitatii de a reinventa clasicul atat in industria muzicala, cat si in universul cafelei.

Evenimentul a avut loc chiar la studioul DeMoga, unde Marius Moga le-a aratat invitatilor cum poate fi reinventat clasicul in universul muzical, oferindu-le in premiera oportunitatea de a lua parte la crearea unui remix. De asemenea, barista NESCAFÉ® Dolce Gusto®, Stelian Stefan, le-a povestit celor prezenti despre premisele care asigura superioritatea cafelei: originile cafelei, presiunea aparatului, calitatea, varietatea ofertei si despre cum NESCAFÉ® Dolce Gusto® reuseste sa ofere cafele desavarsite.

NESCAFÉ® Dolce Gusto® acorda o atentie deosebita selectarii celor mai bune boabe, cu origini premium, si amestecului potrivit de arome. Calitatea este primordiala pentru noi, tocmai de aceea, pastram cafeaua in capsule inteligente, inchise ermetic, care garanteaza prospetimea si aroma. In plus, aparatele NESCAFÉ® Dolce Gusto® folosesc presiune profesionala de pana la 15 bari, extragand astfel tot ce e mai bun din boabele de cafea si oferind un produs final de exceptie. Varietatea de sortimente NESCAFÉ® Dolce Gusto® se pliaza pe cele mai exigente si diverse preferinte in materie de cafea, astfel incat, fiecare iubitor de cafea sa gaseasca sortimentul potrivit pentru el, a declarat barista NESCAFÉ® Dolce Gusto®, Stelian Stefan.

Citește și:



Marius Moga a explicat pasii prin care reinventeaza o melodie clasica la origini, transformand-o intr-un remix de succes:

Procesul crearii unui remix este similar cu cel al obtinerii unei cafele NESCAFÉ® Dolce Gusto®. Originile sunt extrem de importante, respectiv selectarea sunetelor pe care vrem sa le pastram din piesa originala, de la care pornim, peste care adaugam sunete noi, incat sa o reinventam, dandu-i un twist fresh. Insa si presiunea are rolul ei, fiind sinonima cu efectul de compresie din muzica, prin care controlezi dinamica sunetului, contribuind, alaturi de alte efecte profesionale utilizate in studio, la obtinerea unui sound de calitate. Cat despre varietate, in cazul muzicii, se traduce prin multitudinea de stiluri si genuri in care o piesa poate fi incadrata, in functie de influentele alese.

Citește și:

Ceea ce ne-a adus impreuna la acest eveniment inedit a fost pasiunea pentru calitate, fie ca e vorba de savurarea cafelei preferate, fie de melodia ascultata pe repeat.

Participantii la eveniment s-au bucurat de experienta cafelei desavarsite NESCAFÉ® Dolce Gusto®: de la espresso-uri indraznete la ciocolate fierbinti si la spumoasele latte macchiato. Intreaga varietate de sortimente poate fi descoperita pe webshop-ul NESCAFÉ® Dolce Gusto®, iar cele mai noi informatii sunt dezvaluite pe pagina de Facebook.

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.