Setari Cookie-uri

MIND EDUCATION HEALTH lanseaza prima Scoala pentru Cuplu din Romania

Prima editie a "Scolii pentru cuplu" va debuta pe 26 noiembrie, dupa finalizarea procesului de inscriere si selectie a candidatilor

comunicat de presa

Traim de o buna bucata de vreme intr-o cultura in care grija autentica pentru cuplu a fost mai putin prezenta, ba chiar a inregistrat un “palmares” deopotriva ingrijorator si trist: multa singuratate, relatii toxice sau, pur si simplu, oameni care au renuntat sa mai spere. Si, paradoxal, toate acestea pe fondul in care “sfaturile” sau “trucurile pentru cuplu” se gasesc pe banda rulanta si ne sunt livrate cu o viteza fara precedent. E evident ca ceva nu este in regula – si este momentul sa schimbam asta.

In acest context, MIND EDUCATION HEALTH lanseaza “Scoala pentru cuplu”, un proiect complex, atent construit si bine dozat, ce ofera, timp de 3 luni, indrumare si sprijin pentru 10 cupluri care isi doresc sa aiba si sa “invate” un alt model de relatie, de iubire. Frumos si real, sanatos, cu mult mai putine dureri, esecuri sau suferinte.

Citește și:

Prima editie a “Scolii pentru cuplu” va debuta pe 26 noiembrie, dupa finalizarea procesului de inscriere si selectie a candidatilor. Astfel, cu ajutorul specialistilor de la MIND EDUCATION HEALTH, primele zece cupluri urmeaza sa se redescopere, sa-si regaseasca pasiunea, increderea si bucuria de trai impreuna.

Scoala pentru Cuplu este proiectul meu de suflet, dar si al colegilor mei de la MIND EDUCATION HEALTH. Si asta pentru ca impartasim credinta profunda in cuplu si casnicie, in relatii fericite. In familie si o viata armonioasa, cu tihna si intelegere, cu pasiune dar, mai ales, in puterea de a trece peste incercarile unei relatii in doi. Este, daca vrei, un proiect pentru cei care cred in iubire si cuplu, in ciuda numeroaselor greutati si incercari prin care, vrand-nevrand, uneori trebuie sa trecem: divort, singuratate, teama de esec si intimitate, relatiile „nepotrivite” sau alegeri dureroase. Pentru cei care au avut un trecut greu si isi doresc sa nu mai repete alegerile traumatizante ale parintilor lor. O scoala pentru cei care cred ca numai in doi evoluam, crestem, ne „luam zborul”, ne simtim liberi sa construim, sa ne implinim visele, sa fim alaturi unul de celalalt”, spune Domnica Petrovai, Psiholog clinician si psihoterapeut cognitiv-comportamental si fondatorul MIND EDUCATION HEALTH.

Citește și:

“Scoala pentru cuplu” a pornit de la premisa ca relatia de cuplu este o prioritate si presupune efort, munca si preocupare. Nu este ceva ce vine de la sine doar pentru ca am ales „bine”. Multi cauta barbatul sau femeia „potrivita”, au indoieli si cauta „certitudini” sau resping multi pretendenti in cautarea unui partener „mai bun”. Si, adesea, esueaza ori in singuratate, ori in alegeri la fel de nepotrivite. O relatie buna inseamna atentie, prezenta si intelegere. Nu este despre cat si ce dai, cat primesti si cat oferi. Nu este o tranzactie comerciala. Este un parteneriat asumat pentru constructia si grija relatiei.

Ce vom face in cadrul “Scolii pentru Cuplu”?

In primul rand, vom sprijini 10 cupluri, timp de 3 luni sa se redescopere, sa-si regaseasca pasiunea, increderea si bucuria in viata de cuplu – sa aiba viata pe care si-o doresc. In al doilea rand, vom organiza workshop-uri, tabere pentru cupluri si conferinte pentru a face cat mai accesibile informatiile stiintifice despre traiul in doi.

Citește și:

Calendarul “Scolii pentru Cuplu”

• 1 noiembrie – 26 noiembrie: inscrierea
• 26 noiembrie – 15 decembrie: evaluarea nevoilor fiecarui cuplu inscris si inceperea sesiunilor de terapie
• 18 ianuarie – 5 aprilie: desfasurarea celor 5 workshop-uri

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.