Setari Cookie-uri

Salveaza-ti tenul si perna cu apa micelara de la NIVEA!

Cel mai important ritual pentru un ten sanatos este demachierea.

comunica de presa

nivea

Cel mai important ritual pentru un ten sanatos este demachierea. Aceasta se poate transforma intr-un proces simplu, delicat si rapid daca folosesti produsul potrivit. Iti propunem sa transformi misiunea imposibila a demachierii intr-un moment de relaxare, un moment de rasfat doar al tau, cu apa micelara delicata de la NIVEA!

Datorita tehnologiei micelare, lotiunea nu necesita clatire si mentine echilibrul pielii. Micelele functioneaza ca un magnet: aplicate pe discheta de bumbac, ele atrag uleiurile si machiajul, iar tenul ramane hidratat. In felul acesta iti vei salva tenul, dar si perna!

Dupa succesul inregistrat anul trecut, campania #operatiuneademachierea continua cu o noua componenta educativa al carei obiectiv este sa atraga atentia asupra importantei ingrijirii corecte a tenului. Demersul este sustinut de unele dintre cele mai cunoscute bloggerite de beauty: Alina Ceusan, Maria Dragason (Special Koko) si Laura Musuroaea. Pentru o mai buna vizibilitate a mesajului campaniei, in perioada 11 – 13 noiembrie 2016, in showroom-ul Kika din Bucuresti, vor fi expuse portretele celor trei ambasadoare care amplifica mesajul ca demachierea nu numai ca este necesara inainte de culcare, dar este si sanatoasa pentru ten. Portretele de pe husele pernelor care contin urme de machiaj reprezinta un memento de a nu adormi fara curatarea tenului.

Citește și:

Incearca apa micelara de la NIVEA!

Pentru ca tu sa te bucuri de o piele catifelata, apa micelara NIVEA vine intr-o varianta mai mare la 400 ml in trei variante potrivite diferitelor tipuri de ten. Descopera cele trei formule inovatoare de la NIVEA si afla care ti se potriveste!

Somnul este mai lin cand nu sari peste demachiere. Iar daca tenul tau este sensibil, NIVEA are grija de el. Curatandu-l in profunzime cu apa micelara delicata pentru ten sensibil cu dexpantenol si ulei din samburi de struguri indeparteaza rapid machiajul tenului, chiar si pe cel din zona ochilor, hidratand dintr-o singura miscare.

Aplica apa micelara delicata pentru ten normal NIVEA imbogatita cu Vitamina E, ce curata in profunzime si indeparteaza eficient machiajul ca sa te bucuri de un aspect sanatos. In plus, elimina excesul de sebum si transpiratia dintr-o singura miscare.

Citește și:

nivea

Daca tenul tau este uscat, NIVEA are solutia potrivita! Poti folosi cu incredere apa micelara delicata pentru ten uscat cu ulei natural de migdale care curata eficient, dar bland si in profunzime machiajul tenului si al zonei ochilor, iar tu te vei bucura de hidratare si catifelare, cat ai zice #operatiuneademachierea!

Indiferent de tipul tenului pe care il ai, nu uita de ingrijirea fetei si dimineata oferindu-i atentia completa de care are nevoie. Curatarea tenului conteaza! Este o idee buna sa te obisnuiesti sa incluzi in ritualul pentru o zi minunata inlaturarea impuritatilor acumulate de catre piele. Incepe si incheie ziua cu un ten perfect curat!

Alatura-te si tu echipei tenului frumos si bucura-te de o curatare eficienta si delicata cu apa micelara de la NIVEA!

Pentru mai multe detalii, acceseaza website-ul: https://www.nivea.ro/nou-de-la-nivea/apa-micelara-delicata-de-la-nivea

Pret recomandat NIVEA: 21.30 lei 400 ml

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.