Setari Cookie-uri

Fashion Days ofera peste 700.000 de produse, cu discounturi de pana la 90% de Black Friday

Fashion Days, destinatia numarul 1 de fashion online, organizeaza BLACK FRIDAY pe 18 noiembrie, cea de-a patra editie si cel mai mare eveniment de shopping online de pana acum.

comunicat de presa

Fashion Days, destinatia numarul 1 de fashion online, organizeaza BLACK FRIDAY pe 18 noiembrie, cea de-a patra editie si cel mai mare eveniment de shopping online de pana acum, cu o oferta de peste 700.000 de produse de imbracaminte, incaltaminte, accesorii si produse pentru casa. Discounturile oferite vor fi de pana la 90%, iar livrarea si returul vor fi gratuite. Numarul achizitiilor speciale pentru BLACK FRIDAY este de 4 ori mai mare fata de 2015. fashion days

Sub umbrela campaniei „Rasfata-te de BLACK FRIDAY”, Fashion Days le ofera clientilor sai cea mai vasta si diversificata gama de produse de la peste 1000 de branduri de top la nivel international, precum United Colors of Benetton, Napapijri, Pepe Jeans London, Zee Lane, Le Coq Sportif, Mango, Esprit, Diesel, UGG, Love Moschino, Furla, Triumph si multe altele. Editia din acest an este marcata si de accesul in premiera al clientilor la produse de la branduri de renume, precum Dolce Gabbana, Red Valentino, Prada, Stella McCartney, Burberry, Michael Kors, Coccinelle si multe altele.

BLACK FRIDAY va incepe in data de 18 noiembrie, ora 00:00. Utilizatorii aplicatiei mobile Fashion Days vor putea comanda in exclusivitate cu patru ore mai devreme, respectiv incepand de joi, 17 noiembrie, la ora 20:00.

Citește și:

„BLACK FRIDAY este cel mai mare eveniment de shopping de pana acum atat pentru noi cat si pentru clientii nostri. Lansam editia de anul cu mesajul <<Rasfata-te de BLACK FRIDAY>> pentru ca vrem sa scoatem in evidenta esenta acestui eveniment. BLACK FRIDAY este pentru fiecare dintre noi o sarbatoare, acel moment in care te rasfeti si te premiezi, investind in produse pe care le doresti si le astepti. Mai mult, BLACK FRIDAY este o experienta unica de shopping, astfel, anul acesta, am completat achizitiile speciale de produse cu un stoc de patru ori mai mare fata de anul trecut, cu servicii precum livrare si retur gratuite, precum si multe alte surprize”, spune Andrei Chirila, Chief Marketing Officer Fashion Days.

Cumparatorii Fashion Days se vor bucura de preturi incepand de la 25 de Lei la o selectie de produse aduse special pentru campania de BLACK FRIDAY. Mai mult, oferta va contine in mare parte produse de sezon si din colectiile toamna-iarna 2016.

Citește și:

Stocuri de produse in oferta:

  • peste 150.000 de produse de imbracaminte de sezon pentru femei
  • peste 80.000 de produse de imbracaminte de sezon pentru barbati
  • peste 60.000 de produse de imbracaminte casual si sport pentru copii
  • 50.000 de produse de incaltaminte de sezon pentru barbati
  • 80.000 de produse de incaltaminte de sezon pentru femei
  • 40.000 de rochii
  • 10.000 de produse de ski
  • 10.000 de ceasuri

Produse si preturi de pornire:

  • genti dama de la 55 Lei
  • ghete si pantofi casual pentru barbati de la 145 Lei
  • haine copii de la 25 Lei
  • rochii de la 49 Lei
  • botine de sezon si pantofi pentru femei de la 79 Lei

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.