Setari Cookie-uri

Ascutisul sabiilor de samurai pe lamele aparatului de ras Panasonic ES-LV6N

Indiferent ce tip de barba ai, sistemul cu 5 lame al Panasonic ES-LV6N taie in intregime firele de par.

comunicat de presa

aparat de ras

Moda barbii stufoase si foarte bine ingrijite a cucerit ceva teren in ultimii doi ani. Dar nu pe tot, caci sunt multi domni care isi doresc sa aiba pielea fetei fina, fara niciun fir de par pe ea. Si sa nu uitam ca si doamnele au un cuvand de spus atunci cand vine vorba de tenul partenerului lor. Daca ele il doresc fin si mirosind a after-shave, domnii sigur vor da atentie acestei dorinte a lor. Pentru ei avem cea mai potrivita recomandare: aparatul de ras Panasonic ES-LV6N - cu 5 lame si cap Multi-Flex 3D.

Precizie si netezime

Indiferent ce tip de barba ai, sistemul cu 5 lame al Panasonic ES-LV6N taie in intregime firele de par. Lamele interioare sunt rectificate cu precizie nanometrica astfel incat taisul in unghi ascutit, de 30 grade, al lamelor interioare asigura un barbierit incredibil de neted. Fiind actionate de un motor de mare viteza, lamele taie fin pana si cele mai tari fire de barba.

Citește și:

Stii din filme cat de ascutite sunt sabiile japoneze. Gandeste-te la ele! Nu pentru seppuku ci pentru a te barbieri perfect!

Cap Multi-Flex 3D

Deplasarea flexibila a capului permite urmarirea conturului fetei asigurand, totodata, un contact mai ferm pentru un barbierit mai fin. Mecanismul cu rola al elementului de glisare ajuta capul aparatului sa se roteasca si sa gliseze in lateral pentru a aluneca pe piele si pentru a reduce frecarea.

Cum actioneaza atunci cand:

Barba este deasa:

Pentru a impiedica pierderea de putere atunci cand se actioneaza asupra zonelor cu barba deasa sau cu smocuri de par persistente, turatia motorului este marita pentru a se asigura o taiere eficienta.
sau

Barba este rara:

Atunci cand se actioneaza asupra zonelor cu barba sau cu smocuri de par rare, puterea este redusa pentru a se asigura o taiere blanda care sa nu iti afecteze pielea.

Citește și:

Un amanunt aparent mic? Deloc!

Panasonic ES-LV6N este un aparat de ras premium care a fost creat din materiale de inalta calitate, caruia i-a fost acordata atentie deosebita texturii astfel incat sa fie placut la atingere. Pentru o experienta completa a barbieritului perfect.

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.