Setari Cookie-uri

Trend Alert: Iarna aceasta se poarta paltoanele chic si jachetele "faux-fur"

Pentru colectia de iarna, Noi9.ro propune noile modele de paltoane si jachete din blana ecologica extrem de chic create intr-o gama variata de nuante, de la Giorgal.

comunicat de presa

Incepand cu negru si crem, paltoanele trec printr-o paleta coloristica vasta, ajungand la gri deschis, gri antracit, degradeuri de negru si gri, maro camel, oranj si rosu aprins.

Croieli masculine cu materiale placute la atingere

Noua colectie de paltoane propusa de Giorgal si Noi9.ro este creata cu un design minimalist, usor masculin unde se adauga diverse accente chic precum taieturi inegale, pliuri care definesc talia si gulere supradimensionate. Aceste detalii pun amprenta feminitatii cu care ne-au obisnuit creatiile Giorgal.

Simplitatea “complexa” si atentia la detalii nu lipsesc nici de aceasta data. Finisajele paltoanelor sunt lucrate cu o atentie desavarsita, iar compozitia acestora este una naturala, texturile fiind realizate din lana, casmir si vascoza. Prin echilibrul armonios dintre simplitate si rafinament, modelele paltoanelor Giorgal raman actuale, nu isi pierd din frumusete si nu se perimeaza.

Citește și:

Jachetele din blana ecologica, denumite si “faux-fur”

Tendintele acestei ierni se concentreaza asupra jachetelor din blana ecologica, supranumite si „faux-fur”. Acest tip de jacheta transforma orice tinuta intr-una sofisticata, fiind o piesa volatila, aceasta poate fi asortata atat intr-o tinuta casual alaturi de jeans, cat si intr-una eleganta, de seara.

Gama cromatica a jachetelor din blana ecologica este de asemenea variata, acestea putand fi gasite in nuante precum, negru, alb, rose pudrat, crem, bordeaux si verde smarald. Jachetele din blana ecologica sunt un “must-have” al sezonului, acestea nu trebuie sa lipseasca din garderoba doamnelor sau domnisoarelor.

Blana ecologica din care acestea sunt create este de o calitate superioara, jachetele avand un aspect natural, sofisticat si rafinat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.