Setari Cookie-uri

Hidratarea tenului in sezonul rece

Sanatatea, fermitatea si luminozitatea tenului se afla in stransa legatura cu hidratarea pielii, deoarece apa ajuta la transportul substantelor nutritive catre celule si la eliminarea toxinelor si a impuritatilor de la nivelul pielii.

comunicat de presa

hidratare ten

Sanatatea, fermitatea si luminozitatea tenului se afla in stransa legatura cu hidratarea pielii, deoarece apa ajuta la transportul substantelor nutritive catre celule si la eliminarea toxinelor si a impuritatilor de la nivelul pielii. Pentru un ten sanatos, plin de vitalitate este necesara atat o hidratare interioara, printr-un consum constant de lichide, cat si o hidratare care vine de la exterior spre interior.

Aici intervin tratamentele pe baza de acid hialuronic, vitamine, minerale si antioxidanti care hidrateaza pielea in profunzime si o hranesc cu nutrienti necesari mentinerii sanatatii si frumusetii tenului. Acidul hialuronic este prezent, in mod natural, in organism si aproximativ 50% din intreaga lui cantitate prezenta in corp se gaseste la nivelul pielii. Dupa varsta de 30 de ani, cantitatea de acid hialuronic sintetizata de organism scade, de aceea pielea devine mai putin ferma si terna. Motivul este acela ca acidul hialuronic are rolul de a retine apa in tesuturi si, astfel, mentine hidratarea celulara, cat si transportul optim al substantelor nutritive catre celule.

O procedura non-invaziva care asigura hidratarea optima a pielii este Intraceuticals Rejuvenate. Supranumit “tratamentul Madonnei”, Intraceuticals Rejuvenate face minuni pentru tenul tau! Acidul hialuronic, alaturi de restul substantelor nutritive continute in ser – vitaminele A, C si E, ceai verde si aloe vera -, hidrateaza in profunzime pielea, diminueaza liniile fine din jurul ochilor si gurii si reda stralucirea tenului. Pe langa aceste beneficii pe care le ofera tenului, tratamentul Intraceuticals poate fi folosit pentru combaterea acneei si a petelor pigmentare, cat si pentru redarea elasticitatii si volumului pielii. Tratamentul poate fi folosit pe orice tip de piele – cu riduri vizibile, cu acnee, terna, deshidratata etc. Dupa efectuarea tratamentului, se recomanda folosirea produselor din gama Intraceuticals - gel de curatare, gel pentru conturul ochilor, gel de hidratare si crema, ca rutina zilnic. Astfel, rezultatele benefice pielii nu vor intarzia sa apara si se vor mentine pe o perioada lunga de timp.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.