Setari Cookie-uri

Vacante ieftine de la Vola.ro de Black Friday 2016

Incepe sezonul de Black Friday si foarte multi retaileri dau startul promotiilor. Vola.ro incepe noua editie de reduceri, iar de maine, 18 noiembrie, poti cumpara de la prima ora, pachete pentru vacanta la preturi scazute.

Toamna este sezonul cand se inregistreaza vanzari record pentru multe magazine online, asta mai ales pentru ca foarte multe se inscriu in campaniile de Black Friday. Daca la inceput cele mai populare produse erau electrocasnicele, electronicele, articolele vestimentare si cosmeticele, in ultimii ani vacantele, mai exact ofertele pentru city-break, castiga tot mai mult teren. Asta pentru ca promotiile includ atat transportul, cat si cazarea pentru noptile intr-un oras strain, care isi asteapta musafirii curiosi.

Vola.ro anunta pentru 18 noiembrie o editie eveniment de Black Friday, astfel ca maine, la prima ora, ai ocazia sa iti faci planurile pentru o vacanta bine meritata, pentru a explora alaturi de prieteni sau de familie tinuturi de pe meleaguri straine unde intri in contact cu o cultura diferita de ce cunosti. Excursiile sunt variate, iar propunerile includ destinatii diverse.

Citește și:

vacanta city break paris

Ar trebui sa stii ca biletele de avion vor fi mai ieftine cu pana la 90% pentru orase ca Londra, Madrid, Barcelona, Paris, Milano si Lisabona. Ai astfel pretextul sa te plimbi pe bulevardul Champs-Élysées, sa vizitezi clopotul BIg Ben din Palatului Westminste sau sa vezi catedrala Sagrada Família, toate incluse in oferta de la Vola.ro

Iata alte cateva propuneri pentru sapte nopti de cazare, pentru perioada de vara sau chiar pentru petrecerea Noptii de Anul Nou:

  • vacanta Skiatos de la 99 euro/persoana; reducere de 81%
  • vacanta in Lefkada de la 49 euro/persoana; reducere de 53%
  • vacanta in Turcia de la 99 euro/persoana; reducere de 79%
  • vacanta in Atena pentru Revelion de la 259 euro/ persoana; reducere de 24%
  • vacanta in Corfu de la 359 euro/persoana; reducere de 24%
  • vacanta in Creta de la 399 euro/persoana; reducere de 29%

Dintre ofertele de city-break unde ai asigurate bilete de avion si cazarea pentru doua nopti sunt de neratat Roma care se poate vizita prin cumpararea unui pachet care costa 9,9 euro/persoana sau Praga pentru un pachet care costa 99 euro/persoana.

Citește și:

Tot ce ai de facut este sa fii matinal pentru ca reducerile incep dis de dimineata si sa iti anunti prietenii ca le-ai facut deja agenda pentru vacanta urmatoare.

Sursa foto: pixabay.com

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.