Setari Cookie-uri

AFI Cotroceni anunta lansarea campaniei de sarbatori si se transforma in destinatia cadourilor reusite

Centrul comercial s-a pregatit sa fie o sursa de inspiratie pentru toti cei aflati in cautarea cadourilor de Craciun si Anul Nou.

comunicat de presa

AFI Cotroceni lanseaza astazi campania de sarbatori, prin care, timp de 6 saptamani devine destinatia cadourilor reusite. Centrul comercial s-a pregatit sa fie o sursa de inspiratie pentru toti cei aflati in cautarea cadourilor de Craciun si Anul Nou si transforma sesiunile de shopping in experiente de neuitat.

„Cadourile reprezinta un simbol al sarbatorilor de iarna, un prilej de a ne exprima aprecierea si dragostea fata de cei dragi. Insa de multe ori, gasirea cadourilor potrivite poate fi o adevarata provocare pentru noi, din lipsa inspiratiei sau a timpului. Anul acesta ne-am propus sa fim destinatia cadourilor reusite pentru toti clientii nostri si sa raspundem cat mai multor nevoi, prin nenumarate propuneri care se vor materializa intr-un targ al ideilor de cadouri organizat in AFI Cotroceni.”, a declarat Georgiana Oltenescu, Corporate Marketing Manager AFI Europe Romania.

Citește și:

Targul ideilor de cadouri de Craciun din AFI Cotroceni va fi unul aparte anul acesta. Pe principalele culoare ale centrului comercial vor fi expuse propuneri de cadouri realizate cu ajutorul scenografului Dan Tita, de la optiuni de outfituri si accesorii, pana la obiecte de design interior, jucarii si gadget-uri, potrivite atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici. In fiecare saptamana, Targul din AFI Cotroceni va aduce noi abordari, astfel ca pana si cele mai sofisticate persoane isi vor putea gasi inspiratia.

AFI Gift Card, o solutie eficienta pentru cadouri reusite

Pe langa ideile de cadouri din cadrul Targului, AFI Cotroceni propune ca alternativa AFI Gift Card, o solutie pentru toti cei care isi doresc sa ofere cadoul potrivit, dar nu au inspiratie sau suficient timp pentru alegerea acestuia.
AFI Gift Card este un card valoric ce poate fi incarcat cu sume intre 50 si 10.000 de lei si poate fi folosit intr-o multime de magazine din centrul comercial. Pe data de 20 noiembrie AFI Cotroceni celebreaza un an de la lansarea serviciului, iar toti cei care vor achizitiona in aceasta zi carduri in valoare de cel putin 500 de RON, vor fi rasplatiti cu un card cadou din partea centrului comercial, in valoare de 50 de lei.

Surprize de Mos Nicolae

Citește și:

In cadrul campaniei de iarna, AFI Cotroceni va pregati o promotie speciala cu ocazia sarbatorii de Mos Nicolae, in perioada 29 noiembrie- 6 decembrie. Cei care vor sa il intampine pe Mos Nicolae cu cea mai frumoasa pereche de incaltaminte, sunt asteptati in magazinele partenere din AFI Cotroceni, iar pentru orice tip de incaltaminte achizitionata, acestia vor primi primul cadou din partea Mosului, respectiv premii instant constand in dulciuri, cosmetice, vouchere cadou si multe altele. Printre magazinele partenere se numara Musette, Pepper, Benvenuti, Il Paso, Bata, New Balance, Deichmann, Ecco, Anna Cori, Adidas, Adidas Kids, Reebok, Tezyo, Clarks, Salamander, Aldo, Buzz, Humanic si altele. Premiile vor putea fi ridicate de la birourile de informatii de la intrarile Galaxy si Far.

Cele peste 300 de magazine din centrul comercial, atmosfera festiva si decorul de poveste vor transforma AFI Cotroceni in destinatia ideala pentru gasirea cadourilor potrivite, dar si pentru intalnirile cu cei dragi, in perioada sarbatorilor de iarna.

Citește și:

Pentru mai multe informatii despre noutatile din AFI Cotroceni puteti accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficiala de Facebook AFI Cotroceni.

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.