comunicat de presa

5 paltoane Desigual colorate pe care le găsești în oferta online

vivo collection

Pe 26 noiembrie, Vivo Collection propune reduceri de pana la 50% la toate paltoanele de sezon

Cum moda si materialele necesare sunt pe repede inainte in vremurile noastre, e destul de greu, spre imposibil, sa mai gasesti textile de calitate, care sa dureze in timp fara deteriorare, dar si fara sa ne afecteze pielea.

Din fericire pentru femeile nostalgice dupa stofa din lana, dar si cele care doresc haine din materiale de calitate si nu au avut sansa sa experimenteze asa ceva, Vivo Collection, producatorul autohton de paltoane si pardesie de dama si barbati, gazduieste weekendul acesta un eveniment cu vanzare unde toate produsele (in limita stocului disponibil) vor beneficia de reduceri de pana la 50%. Cu alte cuvinte, daca ajungi sambata, 26 noiembrie pe la Popa Nan 82 (galleria Simplu), si te invitam sa o faci, vei gasi paltoane calduroase incepand cu 99RON.

Pentru ca, judecand dupa data din calendar ne aflam in sezonul paltoanelor calduroase si nu iti doresti ca iarna sa te ia pe nepregatite. Motiv pentru care te invitam la o sesiune de shopping care nu este fast-fashion deloc.

Salveaza data si locatia: 26 noiembrie @ Popa Nan 82, intre orele 10.00-15.00.

Asa ceva nu e de ratat!

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: